Media

Δύο υποψήφιοι για αποχώρηση από το Big Brother – Ο τρίτος θα προκύψει στο live

Μεγάλες αλλαγές έρχονται στο live του Big Brother την Παρασκευή.

Ανατροπή στη διαδικασία αποχώρησης θα έχουμε στο Big Brother αυτή την εβδομάδα. Σύμφωνα με την εκπομπή Ευτυχείτε, υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτήν τη φορά θα είναι δύο αρχικά, η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή και ο Νίκος Ζέκος. Ωστόσο τα πράγματα δεν τελειώνουν εκεί καθώς θα υπάρξει και τρίτος υποψήφιος, ο οποίος θα προκύψει στο live της Παρασκευής.

Όπως όλα δείχνουν, αυτή θα είναι μια μόνιμη αλλαγή και κάθε Παρασκευή θα γνωρίζουμε πλέον τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση, καθώς όλοι οι παίκτες θα λένε ζωντανά ποιον ψηφίζουν μαζί με τους άλλους δύο υποψήφιους.

https://www.youtube.com/watch?v=QCHed1swiAQ&feature=emb_logo

Ποιος θα είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ευχές στην Κατερίνα Καινούργιου μετά την πρόταση γάμου – «Να απολαύσεις την κάθε στιγμή»
«Ήταν ένα Σαββατοκύριακο που είχαν πάει με παρέα στο Παρίσι, δεν είχαν πάει οι δυο τους» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αναφερόμενη στα παραλειπόμενα της πρότασης γάμου
Κατερίνα Καινούργιου και Σταματίνα Τσιμτσιλή 1
Μαριάννα Πουρέγκα για τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε: «Έφτασα σε ένα τέλμα πρακτικό, σκέφτηκα να τα παρατήσω»
«Με κάποιο τρόπο κατάφερα να δουλέψω στην ταξιθεσία τότε στο Κρατικό Θέατρο, παράλληλα με τη σχολή, οπότε έβγαζα ένα χαρτζιλίκι», ομολογεί η Μαριάννα Πουρέγκα.
Μαριάννα Πουρέγκα