Media

Έφη Παπαθεοδώρου για Eurovision: «Είναι μια λάμψη για μερικές ώρες και μετά bye bye»

«Το πώς διαλέγουν αυτά τα διάφορα τα ξέρετε, υπάρχει και παρασκήνιο», είπε η ηθοποιός
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Buongiorno» ήταν σήμερα (18/5/2026) η Έφη Παπαθεοδώρου με την αγαπημένη μας ηθοποιό να μιλάει, μεταξύ άλλων για τη Eurovision και τον Ακύλα.

«Ήταν να κάνουμε κάτι με τον Ακύλα πριν τη Eurovision, δεν έγινε. Του έγραψα ότι έκανε μεγάλο άλμα… Ένα άγνωστο παλικαράκι που ξαφνικά το βλέπει όλη η ανθρωπότητα. Είναι ένα μεγάλο άλμα, είναι ένα συν», είπε η Έφη Παπαθεοδώρου.

«Τώρα, το πώς διαλέγουν αυτά τα διάφορα τα ξέρετε, υπάρχει και παρασκήνιο. Βέβαια ήταν δίκαιο που κέρδισε αυτή η χαριτωμένη κοπέλα, είναι ωραίο τραγούδι.

Αλλά όλα αυτά περνάνε… Είναι μια λάμψη, περνάμε όμορφα για μερικές ώρες και μετά… bye bye! Δεν έχει βάθος αυτό το πράγμα, αλλά ο Ακύλας, κάτω από τη φτερούγα του Γιώργου, νομίζω ότι θα κάνει πολύ σπουδαία πράγματα. Είναι γλυκό και χαριτωμένο παιδί», είπε η ηθοποιός.

Όσον αφορά τις δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη, σχετικά με τη συνεργασία της με τον Ακύλα, η Έφη Παπαθεοδώρου απάντησε: «Μακάρι να γίνει, δεν μου είπε τίποτα, θα το κρατάει για έκπληξη. Όταν τα νιάτα έχουν όρεξη και ταλέντο, πρέπει να τα βοηθάμε».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
ΕΡΤ: «Η Ελλάδα στα μουσεία του κόσμου» – Η νέα εκπομπή του Κώστα Λασκαράτου
Η σειρά ντοκιμαντέρ, που θα προβληθεί τη νέα τηλεοπτική σεζόν από την ΕΡΤ1, είναι γυρισμένη εξ ολοκλήρου στο εξωτερικό και αναζητά τις ιστορίες και τα πρόσωπα που συνδέουν την Ελλάδα με σημαντικά μουσεία του κόσμου
Λασκαράτος, εκπομπή ΕΡΤ
Τίνα Μιχαηλίδου σε Σοφία Βούλτεψη στον αέρα του ΣΚΑΪ: «Δεν είμαστε κομπάρσοι παρουσιαστές»
Ένταση στην εκπομπή «Online», όταν η παρουσιάστρια ζήτησε από τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να απαντήσει στην ερώτηση που της είχε τεθεί – «Ούτε εγώ είμαι κομπάρσος δικός σας», απάντησε η Σοφία Βούλτεψη
Μιχαηλίδου και Βούλτεψη
5