Media

Εφιαλτικές ώρες έζησε ο καναλάρχης και η οικογένειά του στα χέρια των ληστών

"Έχουμε υποστεί σοκ"! - Δείτε τι αφηγείται ο αδερφός του επιχειρηματία για την περιπέτεια που έζησαν ο ίδιος και η οικογένειά του.

“Όλα έγιναν στις 3.00 τα ξημερώματα. Ο αδελφός μου, η μητέρα μου, η νύφη μου και η ανιψιά μου κοιμούνταν, όταν τρεις κακοποιοί, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες και οπλισμένοι, εισέβαλαν στο σπίτι. Αρχικά ακινητοποίησαν τη μητέρα μου, η οποία είναι εγχειρισμένη στην καρδιά, με τετραπλό μπαϊπάς και τη 17χρονη κόρη του αδελφού μου. Τις έδεσαν και τις έκλεισαν σε ένα δωμάτιο. Έπειτα έδεσαν χειροπόδαρα τον αδεφό μου και τη γυναίκα του και άρχισαν να τους ξυλοκοπούν αλύπητα. Από τα χτυπήματα έχασε τις αισθήσεις του”, λέει συντετριμμένος στην εφημερίδα “Espresso” ο αδελφός του και συνιδιοκτήτης του καναλιού.

Την εφιαλτική περιπέτεια έζησε ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού καναλιού…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα