Ειδική αναφορά από τον Νίκο Χαρδαλιά στην τηλεόραση! Τι αλλάζει σε εκπομπές και καλεσμένους

Ο Νίκος Χαρδαλιάς κάνει σύσταση σε τηλεοπτικούς σταθμούς!

Ζωντανά από την Πολιτική Προστασία μίλησε ο Νίκος Χαρδαλιάς, το απόγευμα της Τετάρτης, καθώς η κατάσταση είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη τόσο στην Θεσσαλονίκη όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα με την πανδημία του κορονοϊού.

Σε συνδυασμό με τα νέα αυστηρότερα μέτρα που ανακοίνωσε, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας θέλησε να κάνει μια σημαντική αναφορά για τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Μια αναφορά που, προφανώς, θα φέρει αλλαγές στα τηλεοπτικά προγράμματα εν μέσω του δεύτερου lockdown.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του μηνύματος του, ο Νίκος Χαρδαλιάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «να σημειωθεί το ενθαρρύνουμε και συστήνουμε και στους τηλεοπτικούς σταθμούς να προσαρμοστούν σε συγκεκριμένα κριτήρια μειώνοντας στον απολύτως απαραίτητο αριθμό τους παρουσιαστές εκπομπών και τους προσκεκλημένους που βρίσκονται στο στούντιο».

«Αγαπητοί μου συμπολίτες, οι επόμενες εβδομάδες παραμένουν ιδιαίτερα κρίσιμες. Αναγνωρίζουμε την κόπωση όλων μας, ωστόσο είμαστε σε ένα κομβικό σημείο που χρειάζεται να οπλιστούμε με υπομονή και επιμονή για να μπορέσουμε να προστατέψουμε ο ένας τον άλλον και να αντιμετωπίσουμε και αυτό το δεύτερο κύμα της πανδημίας» συμπλήρωσε ο κ. Νίκος Χαρδαλιάς.

Αναμένουμε, λοιπόν, να δούμε τις όποιες τηλεοπτικές αλλαγές…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις

Λύγισε στον αέρα η Πόπη Τσαπανίδου: «Βαθιά ανάσα και συγγνώμη στους τηλεθεατές»

Λύγισε στον αέρα η Πόπη Τσαπανίδου: «Βαθιά ανάσα και συγγνώμη στους τηλεθεατές»

Συγκινημένη η Πόπη Τσαπανίδου: “Δεν μπορώ, θα βάλω τα κλάματα τώρα. Προσέξτε, εξομολόγηση. Γιατί κλαίω”; Η Πόπη Τσαπανίδου επέστρεψε στην τηλεόραση και μάλιστα, η επιστροφή ... Διαβάστε περισσότερα
Το μυστικό που δεν γνωρίζει κανείς ξεθάβεται στις Άγριες Μέλισσες και τα αλλάζει όλα

Το μυστικό που δεν γνωρίζει κανείς ξεθάβεται στις Άγριες Μέλισσες και τα αλλάζει όλα

Το πιο σκοτεινό και θανάσιμο μυστικό βγαίνει στο φως, στις Άγριες Μέλισσες… Αν νομίζετε ότι όλα τα μυστικά στις Άγριες Μέλισσες έχουν αποκαλυφθεί, κάνετε μέγα ... Διαβάστε περισσότερα