Έξαλλος ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο OPEN! “Δεν είπα σε κανένα να παρανομήσει και να πάει να κοινωνήσει”

Ποιος άκουσε τον Ντάνο, Γιώργο Αγγελόπουλο και δεν τον φοβήθηκε στο “Έλα χαμογέλα”!

Το πρωί της Κυριακής, ο Γιώργος Αγγελόπουλος θέλησε να παρέμβει τηλεφωνικά στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, “Έλα χαμογέλα” με αφορμή τα σχόλια που έκανε η τηλεοπτική παρέα του OPEN για την πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο νικητής του Survivor στην εκπομπή του Τάκη Χατζή, “Direct”.

Μάλιστα, δεν έκρυψε την έντονη ενόχληση του για όσα ακούστηκαν στον τηλεοπτικό αέρα και θέλησε να ξεκαθαρίσει την προσωπική του θέση. Δεν έλειψε, επιπλέον, η ειδική αναφορά στον συνεργάτη της παρουσιάστριας, Παύλο Σταματόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της μακράς τηλεφωνικής του παρέμβασης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος σημείωσε μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά πως «θέλω να πω δυο πράγματα πάνω σε αυτό που αναπαράχθηκε από εσάς, τμηματικά, είναι πολύ ευαίσθητο το θέμα και θέλω λίγο να απευθυνθώ και στην τοποθέτηση του Παύλου Σταματόπουλου, που πληροφορήθηκα για αυτήν και θέλω να του πω δυο πράγματα πάνω σε αυτό. Εάν δείτε τη συνέντευξη μου ολόκληρη στον Τάκη Χατζή, τοποθετούμαι και μιλάω γενικά για το θέμα και τα μέτρα για τον covid λέγοντας ότι έχω πειθαρχήσει στα μέτρα και είμαι ένας άνθρωπος που ειδικά το πρώτο lockdown το πέρασα όλες τις ημέρες μέσα με μόνο άθληση».

«Δεν είμαι ένας άνθρωπος που, όπως ο Παύλος είπε, προτρέπω τους ανθρώπους να βγουν με κίνδυνο σε κάτι το οποίο αποδεδειγμένα, όπως είπε, για τον Μητροπολίτη Αλβανίας βρίσκεται στην εντατική εκτός εάν θέλει, που δεν πιστεύω να θέλει αυτό το πράγμα ο Παύλος, να αφήσει να εννοηθεί αλλά αλλά αφήνετε το νόημα ότι ο γέροντας βρίσκεται στην εντατική εξαιτίας της Θείας Κοινωνίας» πρόσθεσε.

“Είμαι ένας άνθρωπος που έχω δει πολλά περιστατικά και έχω κοντινούς μου ανθρώπους σε συνθήκη κορονοϊού” έκανε σαφές, σε άλλο σημείο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις

Απασφάλισε η Θεοφανία Παπαθωμά για τον Γρηγόρη Πετράκο! “Αυτό παρερμηνεύτηκε γιατί τα ελληνικά είναι δύσκολη γλώσσα”

Απασφάλισε η Θεοφανία Παπαθωμά για τον Γρηγόρη Πετράκο! “Αυτό παρερμηνεύτηκε γιατί τα ελληνικά είναι δύσκολη γλώσσα”

Ξεκάθαρη υποστήριξη της ηθοποιού στον σύντροφο της, Γρηγόρη Πετράκο! Την Θεοφανία Παπαθωμά υποδέχθηκε στο πλατό του The 2night Show, το βράδυ της Πέμπτης, ο Γρηγόρης ... Διαβάστε περισσότερα
Απρόσμενη δήλωση από πασίγνωστο Έλληνα! “Μην το παρακάνουμε… Έχω βάλει ημερομηνία λήξεως στα 120”

Απρόσμενη δήλωση από πασίγνωστο Έλληνα! “Μην το παρακάνουμε… Έχω βάλει ημερομηνία λήξεως στα 120”

“Ειδικά στο σώμα μου αισθάνομαι 42 χρονών” παραδέχεται σε συνέντευξη του! Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο πασίγνωστος Έλληνας, ο οποίος μέσα σε ... Διαβάστε περισσότερα
ΕΡΤ: αναβαθμίζει την εικόνα της σε HD και αλλάζει «γήπεδο» για τις αθλητικές διοργανώσεις

ΕΡΤ: αναβαθμίζει την εικόνα της σε HD και αλλάζει «γήπεδο» για τις αθλητικές διοργανώσεις

Σε ποιότητα υψηλής ευκρίνειας (HD) θα εκπέμπει πλέον το πρόγραμμα της ΕΡΤ, ενώ παράλληλα «μετακομίζει» το ΕΡΤSports στη διαδικτυακή της πλατφόρμα με τις αθλητικές διοργανώσεις να ... Διαβάστε περισσότερα