Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Ελένη Μενεγάκη: On air ευχές στην κόρη της Λάουρα και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Ελένη Μενεγάκη: On air ευχές στην κόρη της Λάουρα και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Η κόρη της Λάουρα Λάτσιου αλλά και ο συνεργάτης της, Δημήτρης Ουγγαρέζος, έχουν σήμερα (09.02.2024) τα γενέθλιά τους και η Ελένη Μενεγάκη δεν θα μπορούσε να μην τους ευχηθεί «χρόνια πολλά» (και) από τον αέρα της εκπομπής της.

«Σήμερα πραγματικά είναι η μέρα που θέλω να πω μέσα από την καρδιά μου ένα μεγάλο “χρόνια πολλά” σε ένα συνεργάτη, που, όπως του λέω κάθε φορά, “αγόρι μου, και μαζί να μη δουλεύουμε, δεν θα ξεχνάω ποτέ τα γενέθλιά σου γιατί μαζί με εσένα έχει γενέθλια το παιδί μου”. Θα μου πεις, ποιο απ’ όλα; Ένα από τα τέσσερα!», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη αναφερόμενη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Και στη συνέχεια, απευθυνόμενη στην κόρη της, Λάουρα, είπε: «Παιδί μου, παιδί μου, εκεί που είσαι μακριά στα ξένα, η μάνα σου, να ξέρεις, εκεί έχει συνέχεια το μυαλό της, πουθενά αλλού, σε εσένα καλό μου παιδί. Χρόνια σου πολλά παιδάκι μου! Παραμιλάει η Ελένη, τι να κάνουμε…».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, στη συνέχεια της εκπομπής, δεν έκρυψε τη συγκίνησή του όταν στο τραπέζι της εκπομπής έφτασε μια τάρτα φράουλα, η οποία ήταν το αγαπημένο γλυκό της μητέρας του.

«Αυτό με συγκινεί πάρα πολύ, γιατί η τάρτα φράουλα είναι η αγαπημένη της μαμάς μου. Όποτε κερνάω, παίρνω πάντα ταρτάκια φράουλας», είπε συγκινημένος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Οι συνεργάτες του τραγούδησαν το τραγούδι των γενεθλίων, ο παρουσιαστής έσβησε το κεράκι του και η Ελένη Μενεγάκη τον αγκάλιασε θερμά.

«Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, αλήθεια! Εσένα και όλους εσάς γιατί ξέρω ότι το νιώθετε το χρόνια πολλά, το ζείτε για όλη αυτή τη σχέση που τη χτίσαμε, την κατακτήσαμε, την κερδίσαμε και χαίρομαι μετά από χρόνια που έρχομαι στη δουλειά το πρωί και λέω “θέλω να πάω”.

Αλήθεια σας ευχαριστώ για όλα, όλους. Πάνω από όλα Ελένη εσένα, θέλω να στο πω γι’ αυτά τα τρία χρόνια», ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

  

«Κι εγώ εσένα και όλους σας», απάντησε η Ελένη Μενεγάκη.

Media Τελευταίες ειδήσεις