Παρασκευή, 12 Απρ.
25oC Αθήνα

Ελένη Ράντου: Από 5 χρονών η κόρη μου είχε πει ότι ήθελε να ασχοληθεί με τη ζωγραφική

Ελένη Ράντου: Από 5 χρονών η κόρη μου είχε πει ότι ήθελε να ασχοληθεί με τη ζωγραφική

Όσα εξομολογήθηκε η Ελένη Ράντου στον Νίκο Μουτσινά…

Καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε την Τετάρτη η Ελένη Ράντου όπου και μίλησε από καρδιάς για την αγαπημένη της κόρη, την απόφαση να ακολουθήσει δρόμο καλλιτεχνικό και την δική της υποστήριξη.

«Θεωρώ πολύ πιο δύσκολο και πολύ πιο μοναχικό αυτό που κάνει εκείνη, την ζωγραφική. Εμένα μου φαίνεται παιχνίδι αυτό που κάνουμε εμείς μπροστά σε αυτό που κάνει εκείνη.

Εγώ την καταλαβαίνω μόνο όταν γράφω. Που έχω δηλαδή την λευκή κόλλα αλλά κατά τα άλλα το να φτιάξεις εικόνα και αυτή να έχει μια ολόκληρη ιστορία είναι απίστευτα δύσκολο.

Από 5 χρονών μου είχε πει ότι θα κάνει αυτό αλλά εγώ νόμιζα ότι ήταν παιδικές επιθυμίες όπως έχουν όλα τα παιδάκια. Όμως το ήξερε και το τήρησε κιόλας» τόνισε, αρχικά, η Ελένη Ράντου.

«Ήταν τόσο καταλυτικό, ήταν τόσο ολοκληρωτικό που ποτέ δεν ανησύχησα πραγματικά για το τι θα κάνει αυτό το παιδί διότι τα είχε κανονίσει όλα μόνο του».

«Η δική μας η γενιά έχει το ακριβώς αντίστροφο από την προηγούμενη. Δηλαδή, επειδή ένιωσε λίγο παρατημένη στα δικά της παιδικά χρόνια, έχει μια τάση να υπερπροστατεύει.

Οπότε είναι το ακριβώς αντίθετο» πρόσθεσε, επίσης, η Ελένη Ράντου στην ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις