Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ελένη Χατζίδου: Δεν είναι ωραίο να ρωτάμε τέτοια πράγματα

Ελένη Χατζίδου: Δεν είναι ωραίο να ρωτάμε τέτοια πράγματα

«Δεν ήρθαμε για μία σεζόν αλλά όλα είναι υπό συζήτηση», λέει η Ελένη Χατζίδου.

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Ελένη Χατζίδου. Η γνωστή τραγουδίστρια, που χθες απασχόλησε με την εξομολόγησή της, αναφέρθηκε στα επόμενα τηλεοπτικά της σχέδια και το μέλλον του Breakfast@Star για τη νέα σεζόν.

«Ένα κιλάκι να πάρεις παραπάνω, να φουσκώσει λίγο η κοιλίτσα, κατευθείαν σου λένε: με το καλό, είσαι ή δεν είσαι έγκυος; Γενικά δεν είναι ωραίο να ρωτάμε τέτοια πράγματα», δηλώνει η Ελένη Χατζίδου.

Όσον αφορά την πρωινή εκπομπή που παρουσιάζει με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου, η τραγουδίστρια ξεκαθαρίζει: «Ακόμη δεν έχουμε ξεκινήσει συζητήσεις με το κανάλι. Φυσικά και θέλουμε να συνεχίσουμε και την επόμενη σεζόν; Εννοείται. Τι; Ήρθαμε για έναν χρόνο και φεύγουμε; Ήρθαμε να… γεράσουμε παρέα».

«Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει που είμαι με τον Ετεοκλή. Από την άλλη, όλα είναι υπό συζήτηση. Και το αντίστροφο να γινόταν, να ζητούσαν από τον Ετεοκλή να συνεχίσει μόνος, θα του έλεγα: πήγαινε, μην το σκέφτεσαι», τονίζει η Ελένη Χατζίδου.

Τέλος, η Ελένη Χατζίδου ρωτήθηκε και για την πρεμιέρα της νέας εκπομπής της Ελίνας Παπίλα στον ΑΝΤ1. Η τραγουδίστρια σχολιάζει: «Είδα την αναπαραγωγή που έγινε στα sites και λέω: για να δω το βίντεο, μη διαβάζω μόνο αυτά που γράφονται. Εγώ είδα μία κοπέλα πρόσχαρη, φωτεινή. Γενικά καλό θα ήταν να είμαστε πιο επιεικείς με ανθρώπους που τώρα ξεκινάνε να κάνουν πράγματα».

Media Τελευταίες ειδήσεις