Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Έληξε (?) η τιμωρία της Μενεγάκη στη Γεωργακοπούλου

Έληξε (?) η τιμωρία της Μενεγάκη στη Γεωργακοπούλου

 Η Ελένη σχολίασε όλα τα περιοδικά εκτός τις δικές της φωτογραφίες

 Και ως εκ θαύματος η «τιμωρημένη» Χρύσλα Γεωργακοπούλου εμφανίστηκε σήμερα κανονικά στον «Καφέ με την Ελένη». 

Μάλλον όμως, δεν πρόκειται για «θαύμα» αλλά για… συμβιβασμό. Αλλά να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει με σχετικό άρθρο, χθες, λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή «Καφές με την Ελένη» και ενώ όλοι οι συνεργάτες περίμεναν στο πλατό της εκπομπής την άφιξη της «λαμπερής παρουσιάστριας», στενή της συνεργάτιδα μπήκε και ενημέρωσε την Χρύσλα Γεωργακοπούλου πως «σήμερα δεν σε χρειαζόμαστε στην εκπομπή». 

Οπότε η δημοσιογράφος, μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε. Σύμφωνα με φήμες και… κακές γλώσσες η Μενεγάκη είχε εκνευριστεί με την κυκλοφορία φωτογραφιών της από το περιοδικό «ΟΚ» στο οποίο η Γεωργακοπούλου είναι αρχισυντάκτρια. 

Χθες μάλιστα, λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής, πληροφορήθηκε ότι το ίδιο περιοδικό θα κυκλοφορούσε σήμερα με περισσότερες φωτογραφίες της ενώ έπινε καφέ με δύο φίλους της. Κι ενώ η «ωραία Ελένη» έχει φωτογραφηθεί επανειλημμένως να βγαίνει βόλτα, να ψωνίζει ρούχα, παπούτσια, να κάνει μπάνιο στη θάλασσα, να … να… να…, φαίνεται πως οι συγκεκριμένες φωτογραφίες δεν είναι της… επιλογής της! Άγνωστο (?!?) γιατί!!!

Σύμφωνα όμως, με έγκυρες πληροφορίες του Newsit τα όσα αναφέρουμε ότι συνέβησαν χθες στο πλατό του «Καφέ με την Ελένη» είναι πέρα για πέρα αληθή και δεν βασίζονται σε… κακές γλώσσες! Όπως, επίσης, η χθεσινή απουσία της Χρύσλας Γεωργακοπούλου δεν ήταν για «προσωπικούς λόγους» όπως προσπαθούσαν να πείσουν στελέχη του ALPHA αλλά λόγω… τιμωρίας!

Φαίνεται όμως πως τώρα, όπως λένε οι «ΚΑΛΕΣ γλώσσες», η Χρύσλα Γεωργακοπούλου θα συνεχίσει κανονικά μέχρι –τουλάχιστον- το τέλος της φετινής σεζόν αφού υπάρχει συμβόλαιο, σύμφωνα με το οποίο δεν μπορεί η «λαμπερή παρουσιάστρια» να αποφασίζει ξαφνικά αν «χρειάζεται» κάποιον συνεργάτη της ή όχι! Και σίγουρα η χρονική περίοδος δεν είναι για να δημιουργηθούν κι άλλα προβλήματα –και σχόλια από «καλές ή κακές γλώσσες»- στο κανάλι της Κάντζας σχετικά με τον «Καφέ με την Ελένη». 

Τέλος, αξίζει να αναφερθούμε και στο ότι στη σημερινή εκπομπή η Μενεγάκη σχολίαζε όπως κάθε μέρα με τους συνεργάτες της τα περιοδικά αλλά… απέφυγε να σχολιάσει τις δικές της φωτογραφίες από τη μέρα που είχε πάει βόλτα με δύο φίλους της. Ξανά: άγνωστο (?!?) γιατί…. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : Η Μενεγάκη έδιωξε την Χρύσλα Γεωργακοπούλου από την εκπομπή της;

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε