Media

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για Μακρυπούλια: Θα παραστεί στη δίκη, δεν αποφεύγει την ευθύνη

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, το βράδυ της Πέμπτης παραβρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Το Σώσε», στο θέατρο Παλλάς.

Η ηθοποιός απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ακόμα και όταν την ρώτησαν για την Ζέτα Μακρυπούλια και το γεγονός ότι έχει κληθεί ως μάρτυρας στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η Ζέτα Μακρυπούλια δεν παρέστη χθες στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σημείωσε:«Δεν έχουμε συζητήσει με την Ζέτα Μακρυπούλια για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, που είμαστε και συνάδελφοι. Θα παραστεί όμως. Η Ζέτα δεν αποφεύγει την ευθύνη».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Αντώνης Μυριαγκός για «Καποδίστρια»: Τις θέλουμε τις κριτικές, αρκεί να μην υπάρχει αυτή η καθολική ακύρωση
«Οι κριτικές αυτή τη δουλειά κάνουν, δηλαδή η κριτική είναι εκεί για να θίξει κάποια ζητήματα και να σχολιάσει κάποιες αδυναμίες ή κάποια προτερήματα», είπε ακόμα ο ηθοποιός
Αντώνης Μυριαγκός