Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Επιμένει ο Γιώργος Κιμούλης για τη Ζέτα Δούκα: Δεν ήταν κανένα κοριτσάκι, μπορούσε να φύγει

Επιμένει ο Γιώργος Κιμούλης για τη Ζέτα Δούκα: Δεν ήταν κανένα κοριτσάκι, μπορούσε να φύγει

Η σοκαριστική καταγγελία που έκανε η Ζέτα Δούκα προκάλεσε σάλο. Ο Γιώργος Κιμούλης όχι μόνο δεν δέχεται τα όσα του καταλογίζει για ψυχολογική και σωματική βία αλλά σε νέα του συνέντευξη επιμένει πως τίποτα απ’ όλα αυτά δεν είναι αλήθεια.

Η Ζέτα Δούκα έκανε τη δημόσια καταγγελία της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» στο Mega, λέγοντας πως ο Γιώργος Κιμούλης, όταν το 2008 έπαιζαν μαζί στο θεάτρο, της είχε ασκήσει ψυχολογική βία, την έβριζε και σε ένα σημείο είχε φτάσει ακόμη και να την κλωτσήσει.

Click4more Η απάντηση του Γιώργου Κιμούλη για την Κατερίνα Γερονικολού

Αλλά ο γνωστός ηθοποιός αρνείται τα πάντα, της έχει κάνει μήνυση και στη νέα του συνέντευξη, στην εφημερίδα ΟΝ Time, υποστηρίζει ότι δεν θυμάται τι είχε γίνει πριν από 14 χρόνια, πως η Ζέτα Δούκα ήταν ενήλικη και όχι ένα κοριτσάκι από σχολή και άρα μπορούσε να φύγει από την παράσταση και επιμένει πως η καταγγελία της είναι ψευδής και μειώνει την καταγγελία για το βιασμό που έκανε πριν από μερικές μέρες η Σοφία Μπεκατώρου.

«Δεν είναι ένα κοριτσάκι αγάπη μου γλυκιά… Έλα σε παρακαλώ. Ήταν πρωταγωνίστρια» λέει, μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στην τότε συμπρωταγωνίστριά του.

Χαρακτηρίζει, μάλιστα, επικίνδυνο αυτό που έκανε η Ζέτα Δούκα, κατηγορώντας την επί της ουσίας πως εκμεταλλεύεται τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου! «(…) κινήθηκα νομικά αλλά αυτό είναι το ένα πρόβλημα και αφορά εμένα και εκείνη και αυτό που έκανε εκείνη προς εμένα το να αναφερθεί ψευδώς για ένα γεγονός που ουδέποτε συνέβη. Το δεύτερο που είναι το επικίνδυνο είναι να χρησιμοποίει τη πολύ σημαντική πράξη της κυρίας Μπεκατώρου λέγοντας πως αυτό που βίωσε μαζί μου κινείτο στο επίπεδο της κακοποίησης ή της ψυχολογικής βίας… Ήταν μεγάλη κυρία που συμμετείχε σε μια δουλειά που αν της συμβεί κάτι – που μετά δεκατέσσερα χρόνια ορκίζομαι πως δεν θυμάμαι. Έλεος αν θυμάσαι πάνω στη δουλειά εάν έχεις τσακωθεί… Πάνω στη δουλειά πάντα».

Click4more Η Καίτη Γαρμπή «απαντά» τον Γιώργο Κιμούλη: Της μόδας είναι η αλήθεια

Την κατηγορεί, επί της ουσίας για πως θέλει να κερδίσει δημοσιότητα απ’ όλο αυτό. Χαρακτηριστική η απάντηση στο ερώτημα σχετικά με το ότι κάποιοι μπορεί να πουν «γιατί μίλησε τώρα». «Εγώ δεν είπα γιατί το είπε τώρα και όχι τότε, τώρα ας μιλήσει οιοσδήποτε, να μιλήσει απ’ τη στιγμή που πραγματικά έχει κακοποιηθεί άλλα όχι ο οποιοσδήποτε για να κερδίσει 10 λεπτά δημοσιότητας να καταγγέλλει κάποιον που μπορεί να τη θύμωσε, να τη στεναχώρησε… Μειώνεται η σημαντική πράξη της κυρίας Μπεκατώρου».

«Στεναχωρήθηκα και θύμωσα. Είναι δυνατόν ότι της τράβηξα το νερό και ήταν ψυχολογική βία και να προσθέτει και το ψευδαίστατο ότι την κλότσησα;», απαντά ο Γιώργος Κιμούλης στην ερώτηση αν στενοχωρήθηκε απ’ όσα κατήγγειλε η Ζέτα Δούκα.

«Αν ήξερα θα το έλεγα… Καλά εύκολο δεν είναι να σκεφτεί κάποιος τα γιατί. Και αυτό ακριβώς δημιουργεί το απαράδεκτο,  το να γίνει η πράξη της κυρίας Μπεκατώρου κάτι το μοδάτο. Γιατί η πράξη της είναι πολύ σημαντική, το να ανοίξεις μια ανθρωποφαγική ατμόσφαιρα τώρα που καθόμαστε σπίτι λόγω πανδημίας… Βγαίνω εγώ, προσθέτω γεγονότα, υπερβάλλω στην περιγραφή, κατά τη δήλωσή μου συγκινούμαι και καταστρέφω και προσωπικότητες», τονίζει σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Γιώργος Κιμούλης.

Στην ερώτηση αν η σχέση του με τη Ζέτα Δούκα είχε πρόβλημα, ο Γιώργος Κιμούλης επιμένει ότι δεν θυμάται και λέει πως η ηθοποιός, αν είχε δεχτεί ψυχολογική βία, θα έπρεπε να φύγει από τη δουλειά και όχι να μείνει!

«Αν θυμόμουν ότι είχε γίνει ένας φοβερός καβγάς θα το έλεγα. Δεν θυμάμαι πριν 14 χρόνια αν έχει γίνει κάποιος καβγάς… Έλεος δηλαδή είσαι μέσα στη δουλειά και ξέρεις πως άπειροι καβγάδες γίνονται. Εδώ δεν μιλάμε για καβγά. Περιέγραψε μια ψυχολογική βία και περιέγραψε και χρονικά και αυτό είναι το περίεργο γιατί στο διαδίκτυο κυκλοφορεί μια φωτογραφία που είμαστε μαζί, όλοι μαζί, που η κοπή σε σχέση με τα γεγονότα της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου, το μεν ένα έγινε τον Ιανουάριο και το άλλο τον Δεκέμβριο.

Click4more Κιμούλης για Ζέτα Δούκα: Είναι της μόδας οι καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου (video)

Αν ήταν ένας ενήλικος άνθρωπος που εισέπραττε ψυχολογική βία δεν θα έμενε στη δουλειά. Δεν ήταν κάνα κοριτσάκι που ήταν σε κάποια σχολή οπότε ο κακός θιασάρχης της είπε μη σου καταστρέψω τη καριέρα. Μπορούσε να φύγει ή να πει στον παραγωγό πως θα φύγω αν συνεχίσει αυτός. Εγώ πήρα τον κύριο Παυλάκη τον παραγωγό και του λέω “Κάρολε θυμάσαι να σου είχε πει κάτι” και μου είπε “Δεν θυμάμαι να είχε κάνει παράπονο”».

Και συνεχίζει, απαντώντας αν είχε μιλήσει σε εκείνον η Ζέτα Δούκα. «Αν θυμόμουν πως είχε γίνει κάτι γεγονός που να διακινδύνευε και την ίδια τη παράσταση, δηλαδή έντονο γεγονός όχι αν είπε κάποιος κάτι στον άλλον… 14 χρόνια; Αυτό είναι και το επικίνδυνο. Όποιος έχει ένα πρόβλημα με έναν επώνυμο θα βγαίνει και θα λέει αυτός μου φέρθηκε άσχημα, θα υπερβάλει θα προσθέτει ψευδή γεγονότα και μετά θα τα παίρνει πίσω ενώ η ρετσινιά θα έχει μείνει».

Και στην τελευταία ερώτηση πως ίσως η ηθοποιός είχε σκεφτεί το καλλιτεχνικό του μέγεθος και πως δεν μπορούσε να τα «βάλει» μαζί του, ο Γιώργος Κιμούλης απαντά: «Αυτό είναι και αγένεια… δες πόσο χρόνων ήταν. Δεν είναι ένα κοριτσάκι αγάπη μου γλυκιά… Έλα σε παρακαλώ. Ήταν πρωταγωνίστρια».

Media Τελευταίες ειδήσεις