Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Εσείς ξαλμυρίσατε σωστά τον μπακαλιάρο; Αυτό είναι το μυστικό…

Εσείς ξαλμυρίσατε σωστά τον μπακαλιάρο; Αυτό είναι το μυστικό…

Πώς καταλαβαίνουμε ότι είναι έτοιμος για μαγείρεμα;

Ο παστός ή υγράλατος μπακαλιάρος συνηθίζεται να καταναλώνεται δυο φορές μέσα στη Σαρακοστή, σύμφωνα με τα έθιμα μας. Η μια είναι η μέρα του Ευαγγελισμού και η άλλη η Κυριακή των Βαΐων.  Όμως, η γεύση του μας έχει κερδίσει και η Ελληνίδα νοικοκυρά τον έχει απογειώσει, μαγειρεύοντας τον με πάρα πολλούς τρόπους.

Ποιο είναι το μυστικό για το σωστό ξαλμύρισμα;

Media Τελευταίες ειδήσεις