Media

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Με τον πρώην σύντροφό μου δεν είμαστε ούτε φίλοι, ούτε εχθροί

«Παίρνω το χρόνο μου και σκέφτομαι το τι αξίζω», είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε για το χωρισμό της στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών, ενώ απάντησε και για τον Στάθη Σχίζα και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Είμαι πάρα πολύ καλά, πάρα πολύ ήρεμη, παίρνω το χρόνο μου. Σκέφτομαι το τι αξίζω και χρειάζομαι το χρόνο μου. Πιστεύω ότι αυτό που αξίζουμε αργά ή γρήγορα θα έρθει, γιατί ένας χωρισμός κάποιες φορές έρχεται επειδή δεν μπορεί άλλο να εκτιμηθεί η αξία μας.

Οπότε, όλα είναι για καλό, παίρνουμε το χρόνο μας. Με τον πρώην σύντροφό μου δεν είμαστε ούτε φίλοι, ούτε εχθροί», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είπε για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Στάθη Σχίζα: «Για μένα δεν έχουν καμία σημασία τα follow και τα unfollow.

Εύχομαι και στους δύο τα καλύτερα. Με τον Στάθη μιλάμε λίγο, αλλά δεν έχουμε πει για το χωρισμό τους».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Την Κυριακή η παρουσίαση των 28 υποψήφιων συμμετοχών για την φετινή Eurovision στην εκπομπή «Sing for Greece»
Στις 4 Ιανουαρίου, από τις 19:00 έως τις 22:00, μας συστήνονται καλλιτέχνες και οι ιστορίες πίσω από τις συμμετοχές, σε μια εκπομπή γεμάτη μουσική, συνεντεύξεις, backstage στιγμές και πολλές εκπλήξεις
Eurovision
Θανάσης Πάτρας για Κατερίνα Καινούργιου – Μαίρη Συνατσάκη: «Αφορά αυτές τις δύο, ας το έλυναν μεταξύ τους»
«Δεν μπορεί να λέμε ότι οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, θεωρήσει ότι είναι έτοιμος να πει κάτι, δικαιούται να το πει για οτιδήποτε άλλο και δεν δικαιούται να το πει τώρα η Μαίρη για την Κατερίνα» λέει ο Θανάσης Πάτρας
Θανάσης Πάτρας