Media

Γαρυφαλλιά Καλλιφώνη: «Στο GNTM ο Δημήτρης Σκουλός ήταν λίγο αγενής»

“Καρφιά” στους κριτές του GNTM ρίχνει η Γαρυφαλλιά Καλλιφώνη!

Σε διαδικτυακή εκπομπή αναφέρθηκε στην εμπειρία που βίωσε στο ριάλιτι επιβίωσης του STAR η πρώην παίκτρια του GNTM, Γαρυφαλλιά Καλλιφώνη. Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης και Δημήτρης Σκουλός στο “στόχαστρο” της!

 «Από πριν είχε ξεκινήσει μια κόντρα με την Εύη Ιωαννίδου. Μπήκα πολύ αθώα στο παιχνίδι αλλά μετά άρχισα να πιάνω πολλά. Αποχώρησα γιατί έγινε αυτό με το μοντέλο και με είχαν βάλει με την Εύη Ιωαννίδου να το κάνουμε γιατί ήξεραν ότι υπάρχει κόντρα.

Αλλά είχαν βγει κάποια κλικ, που το χέρι του αγοριού είχε πάει πολύ χαμηλά. Είπα στην παραγωγή ότι δεν θέλω να βγει αυτή η φωτογραφία αλλά αυτοί έβαλαν αυτό το κλικ κι όταν έφτασα μπροστά στους κριτές, είπα ότι φεύγω.

Ναι άρεσα στην Βίκυ Καγιά. Σκληρή και ψυχρή γυναίκα αλλά πολύ καλός άνθρωπος, την είχαμε σαν την μαμά μας. Τον Άγγελο Μπράτη δεν τον συμπαθούσα, ήταν αδιάφορος.

Ο Δημήτρης Σκουλός ήταν λίγο αγενής με όσα έλεγε» είπε η Γαρυφαλλία Καλλιφώνη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Λιάγκας και Κουτσελίνη πήραν αναβολή στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης για την υπόθεση Μπάλντοκ
Τις επόμενες ημέρες για την ίδια υπόθεση, δηλαδή σχετικά με ρεπορτάζ για το θάνατο του ποδοσφαιριστή, θα κληθεί και ο τηλεοπτικός σταθμός ΟΡΕΝ για την εκπομπή «ΟΡΕΝ Τώρα» με τον Πέτρο Κουσουλό.
Ο Γιώργος Λιάγκας