Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Δεν αντέδρασα στην κριτική αλλά στον πρόλογό της, με ενοχλεί το κακό χιούμορ

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Δεν αντέδρασα στην κριτική αλλά στον πρόλογό της, με ενοχλεί το κακό χιούμορ

Όσα δήλωσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσαν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης κι η Κατερίνα Γερονικολού. Οι δυο ηθοποιοί ανάμεσα σε άλλα απάντησαν για το θετικό feedback που έλαβαν για την ταινία “…Για Πάντα” ενώ ο Γιάννης Τσιμιτσέλης απάντησε και για την αντίδρασή του σε σχέση με τον τρόπο που έγινε η κριτική για την ταινία “The Black Bachelor”.

Γ.Τ.: Δεν αντέδρασα στην κριτική, αντέδρασα στον πρόλογό της. Ο καθένας έχει μια άποψη για αυτό που βλέπει κι εγώ δεν θα διαφωνήσω με κάποιον. Το κακό χιούμορ με ενοχλεί. Έχω δεχθεί πολλές κακές κριτικές -και καλές αλλά για τις κακές μιλάμε τώρα- και δεν με έχουν ενοχλήσει.

Στην εποχή μας, όλο το feedback που παίρνουμε ως ηθοποιοί, όπου κι αν εμφανιζόμαστε, καταλήγει και μαζεύεται σε μια πλατφόρμα που λέγεται Instagram. Είναι το προσωπικό κανάλι επικοινωνίας του κόσμου κι εκεί δέχεσαι συγχαρητήρια ή αποδοκιμασίες.

Για παράδειγμα αυτό που έζησα πριν από λίγες ημέρες όταν προβλήθηκε η ταινία «…Για πάντα» στον Alpha, δεν το έχω ξαναζήσει.

Υπήρξαν τουλάχιστον χίλια stories και θετικά σχόλια για το πόσο τους άγγιξε. Έχω συγκινηθεί κι έχω κλάψει με αυτήν την ταινία όταν έκανα τη διασκευή σεναρίου, σε γύρισμά της και στην πρώτη της προβολή και δεν περίμενα ότι θα μου συμβεί και με σχόλια θεατών.

Κ.Γ.: Την ταινία «…Για Πάντα» τη θεωρούμε και οι δύο ένα ορόσημο στην πορεία μας, μια κουκκίδα που θα μείνει στην διαδρομή μας για πάντα, όπως λέει κι ο τίτλος.

Ως ηθοποιοί είμαστε εντελώς εκτεθειμένοι στο «μπράβο» αλλά και στο «είσαι χάλια». Τόση επιδοκιμασία και δοτικότητα από τον κόσμο δεν τις περιμέναμε, δεν τις είχαμε ξανανιώσει.

Γ.Τ.: Πράγματι, είναι σταθμός για πολλούς λόγους. Ήταν η πρώτη μου παραγωγή, έχω ζήσει αυτήν την ταινία από την αρχική της ιδέα μέχρι το μεδούλι της.

Media Τελευταίες ειδήσεις