Media

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Δεν με αφορούν οι προτάσεις του Ντάνου

“Κάποια πράγματα καλό είναι τα σπουδάζουμε, να τα διδασκόμαστε” ανέφερε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μίλησε στο Πρωινό και στον Νίκο Κανάκη ρωτήθηκε για τις προτάσεις που έχει ο Γιώργος Αγγελόπουλος για συμμετοχή σε σειρές και ταινίες.

«Όσον αφορά τον Ντάνο και τις προτάσεις του, δεν με αφορούν. Φαντάζομαι ότι οι προτάσεις δεν είναι ούτε από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, ούτε από τον Λάνθιμο που να κάνει σοβαρή δουλειά και να θέλει να κάνει όμορφα πράγματα τηλεοπτικά», είπε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

«Κάποια πράγματα καλό είναι τα σπουδάζουμε, να τα διδασκόμαστε. Αν δεν έχουμε κάνει και είμαστε τόσο ταλαντούχοι, μπράβο μας, με γεια μας, αλλά δεν έχω ακούσει κανένα θετικό σχόλιο η αλήθεια είναι», τόνισε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Οι αναρτήσεις της Κατερίνας Καινούργιου από τις διακοπές στην Πάρο με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή - «Είσαι ξεχωριστός»
Μια τρυφερή selfie με την Κατερίνα Καινούργιου από τις διακοπές τους στην Πάρο μοιράστηκε ο Παναγιώτης Κουτσουμπής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram
Κατερίνα Καινούργιου και Παναγιώτης Κουτσουμπής
3