Τρίτη, 23 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Γιώργος Παπαγεωργίου: Είχα μπει σε μια σφαίρα αρκετά σκοτεινή, έπρεπε να αντιμετωπίσω τα σκοτάδια μου

Γιώργος Παπαγεωργίου: Είχα μπει σε μια σφαίρα αρκετά σκοτεινή, έπρεπε να αντιμετωπίσω τα σκοτάδια μου

«Δεν πήγαιναν πολύ καλά τα πράγματα στην προσωπική μου ζωή» θυμάται ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Στην δύσκολη περίοδο που αντιμετώπισε στην προσωπική του ζωή, την ώρα που βίωνε την θεατρική επιτυχία, καθώς και τον ερχομό της συζύγου του, Δανάης Μιχαλάκη αναφέρθηκε ο Γιώργος Παπαγεωργίου όταν βρέθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ, “Δύο στις 10” το πρωινό της Κυριακής (16.06.2024). 

«Ήταν ουσιαστικά μια περίοδος που ας πούμε ότι είχα μπει σε μια σφαίρα αρκετά σκοτεινή. Έπρεπε να αντιμετωπίσω τα δικά μου σκοτάδια, σαν να λέμε, καθώς μεγάλωνα.

Δεν πήγαιναν πολύ καλά τα πράγματα στην προσωπική μου ζωή, στη δουλειά επίσης περιέργως συνέβη το ακριβώς αντίθετο όσο πήγαιναν χάλια τα πράγματα στα προσωπικά μου» περιέγραψε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

«Οπότε κάπως ξέδινα μέσα από τη δουλειά, ας το πούμε έτσι. Ό,τι μιζέρια ένιωθα, κάπως αποφορτιζόμουν μέσα από την εργασία μου. Βέβαια, αυτό δεν σε κάνει στα αλήθεια ευτυχισμένο γιατί η επιτυχία δεν φέρνει κατ’ ανάγκη και την ευτυχία».

 

«Όταν λοιπόν γνώρισα τη Δανάη ήταν μια στιγμή που ένιωσα σαν να ήρθε και να με τράβηξε από αυτόν τον συναισθηματικό βούρκο που είχα βουτήξει. Εντελώς ψυχοθεραπεία η Δανάη» συμπλήρωσε, με τρυφερότητα, ο Γιώργος Παπαγεωργίου στη νέα του συνέντευξη.

Media Τελευταίες ειδήσεις