Media

Γιώργος Χρυσοστόμου: Με τον χρόνο έχουμε πολεμική σχέση, μου αρέσει να τον κερδίζω

Όσα είπε ο Γιώργος Χρυσοστόμου στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Για την καλλιτεχνική του εξέλιξη, τα απρόσμενα σχόλια από τους θεατές αλλά και τη συνέπεια μίλησε ο Γιώργος Χρυσοστόμου στη συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη στον Alpha. 

“Τον πρώτο καιρό έδωσα πάρα πολύ κόπο στην αποδοχή, μετά μου πήρε πολύ χρόνο η απόδοση και τώρα με ενδιαφέρει μόνο η εξέλιξη.

Είναι κάτι το οποίο πονάει με την έννοια ότι είναι κάτι που σε βγάζει από τα πολύ σίγουρα μονοπάτια που πας και όταν είναι να πάει λίγο παραπέρα το όλο πράγμα είναι σαν να αλλάζεις δέρμα” παραδέχθηκε ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

“Μου έχει πει ένας θεατής, “ήταν τόσο δύσκολο να κάνεις κάτι τόσο πρόχειρο” και δεν ήξερα πως να το πάρω. Θετικά ή αρνητικά.

Όπως επίσης έχω ακούσει το “δεν σου το ‘χα” το οποίο ήταν για καλό αλλά δεν ακούστηκε έτσι. Ένα παιδάκι πάλι τρίτης δημοτικού μου είπε, “δεν με εκφράζει αυτό που βλέπω”. Πολύ σοκαριστικό”.

“Σπάνια κοιτάω τον εαυτό μου στον καθρέφτη για να ατέλειες ή οτιδήποτε. Πιστεύω ότι οι ατέλειες κάνουν τον άνθρωπο πιο τέλειο και ούτε θα με αγχώσει το αν τα μάτια μου είναι κάπως ή οτιδήποτε.

Με τον χρόνο έχουμε μια πολύ ωραία, πολεμική σχέση και μου αρέσει να τον κερδίζω” πρόσθεσε, επίσης, ο Γιώργος Χρυσοστόμου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha. “Δεν έχω υπάρξει ποτέ ασυνεπής στη ζωή μου.

Μια φορά συνέβη σε ένα γύρισμα, κάπως, δεν ξύπνησα ποτέ και με έψαχναν μέχρι τις 3 το μεσημέρι. Αυτό όμως ήταν μια μεμονωμένη περίπτωση και οι ενοχές που μου δημιουργήθηκαν δεν θέλω να ξεναπεράσουν ποτέ”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Η φαντασμαγορική βραδιά του μεγάλου τελικού του The Voice - Οι αγκαλιές των coaches και τα στατιστικά του Γιώργου Καπουτζίδη
Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ανέλαβε να «πειράξει» ελαφρώς τους τέσσερις κριτές, ενώ για το 2025, φρόντισε να βγάλει ορισμένα στατιστικά
The Voice
Την Κυριακή η παρουσίαση των 28 υποψήφιων συμμετοχών για την φετινή Eurovision στην εκπομπή «Sing for Greece»
Στις 4 Ιανουαρίου, από τις 19:00 έως τις 22:00, μας συστήνονται καλλιτέχνες και οι ιστορίες πίσω από τις συμμετοχές, σε μια εκπομπή γεμάτη μουσική, συνεντεύξεις, backstage στιγμές και πολλές εκπλήξεις
Eurovision
Θανάσης Πάτρας για Κατερίνα Καινούργιου – Μαίρη Συνατσάκη: «Αφορά αυτές τις δύο, ας το έλυναν μεταξύ τους»
«Δεν μπορεί να λέμε ότι οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, θεωρήσει ότι είναι έτοιμος να πει κάτι, δικαιούται να το πει για οτιδήποτε άλλο και δεν δικαιούται να το πει τώρα η Μαίρη για την Κατερίνα» λέει ο Θανάσης Πάτρας
Θανάσης Πάτρας