Γρηγόρης Αρναούτογλου και Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως έχουν παρεξηγηθεί. Αιτία η άρνηση του δημοσιογράφου να βρεθεί ως καλεσμένος στο «The 2night Show». Ο παρουσιαστής ενοχλήθηκε και δεν το έκρυψε σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται».
Ο Γιώργος Λιάγκας δεν έχει τοποθετηθεί, όμως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τόνισε πως μετά τα όσα έγιναν, δεν πρόκειται να πάει ούτε και εκείνος στην εκπομπή «Το Πρωινό». Αναφορικά με τη 10η σεζόν της εκπομπής «The 2night Show» που παρουσιάζει στον ΑΝΤ1, ο παρουσιαστής τόνισε πως η συνταγή της επιτυχίας κρύβεται στο γεγονός πως έχει μάθει να ακούει με προσοχή τους καλεσμένους του.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Δεν κατάλαβα πώς πέρασαν τα χρόνια. Πάντα όταν ξεκινάω κάτι λέω “πάμε να κάνουμε επιτυχία”, αλλιώς δεν θα το έκανα. Το μυστικό της συνέντευξης είναι να ακούς», σημείωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε με ειλικρίνεια και για την σχέση με τον ίδιο τον εαυτό του. «Δεν τα πηγαίναμε πολύ καλά με τον εαυτό μου. Εγώ και τώρα διανύω μια περίοδο που θα ήθελα να χάσω κιλά, να ξεκινήσω γυμναστική, και το αναβάλλω. Στενοχωρώ τον εαυτό μου».
Ο ίδιος παραδέχτηκε πως η ψυχαγωγία στην τηλεόραση παραμένει για εκείνον το ζητούμενο. «Μέχρι να φύγω από τη ζωή, θα πιστεύω ότι το 10.00 – 13.00 είναι ψυχαγωγικό. Έτσι μεγάλωσα, έτσι θέλω να το ξαναδώ. Όχι ένα ατελείωτο αστυνομικό δελτίο από το πρωί μέχρι το βράδυ. Για να μην παρεξηγηθώ, οι αστυνομικοί και οι ιατροδικαστές καλά κάνουν, τους φωνάζουν και κάνουν τη δουλειά τους».
Αναφερόμενος στην υπόθεση του Γιώργου Μαζωνάκη, υπογράμμισε ότι «υπήρξε ανθρωποφαγία ασυζητητί. Θέλει πολύ σεβασμό στην οικογένεια».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τέλος, απάντησε και στο γιατί, ενώ αρχικά είχε κανονιστεί να εμφανιστεί ο Γιώργος Λιάγκας ως καλεσμένος στο The 2night Sjow, εν τέλει κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί. «Καλύτερα που δεν ήρθε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή μου. Δεν έχω καμία διάθεση να πάω καλεσμένος στο Πρωινό. Δεν με αφορά αυτό».
Προ ημερών ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε εξηγήσει πότε να σταμάτησε να λέει ψέματα και τον λόγο που αποφάσισε να αναθεωρήσει.