Media

Guest έκπληξη στο Κάτω Παρτάλι!

Τι θα αποκαλύψει στη Βίβιαν για τον αγαπημένο της, τον Θανάση;

Ένας σατανικός ρόλος έρχεται να προστεθεί στο 8ο επεισόδιο της μαύρης κωμωδίας του Λευτέρη Παπαπέτρου. Ο σεναριογράφος της σειράς του MEGA “Κάτω Παρτάλι” αποφάσισε να… ανάψει φωτιές στους πρωταγωνιστές αλλά και το τηλεοπτικό κοινό.

Μία στρυφνή ηλικιωμένη, τυφλή και κουτσή, που τριγυρίζει σα το φάντασμα στο χωριό, μια μάντισσα με σκοτεινό παρελθόν, θα βρεθεί μπροστά στην αθώα Βίβιαν και θα της φανερώσει μυστικά κια αλήθειες που θα τη σοκάρουν! Τον ρόλο μάλιστα θα ερμηνεύσει άντρας! 
Δείτε για ποιον πρόκειται και διαβάστε λεπτομέρειες

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Ελένη Χατζίδου: «Καταλαβαίνω ότι στη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1, δεν θέλουν τίποτα που να συνδέεται με την Ελένη Τσολάκη»
«Υπήρχαν δύο άνθρωποι που ήταν προσωπικές επιλογές της Ελένης Τσολάκη, που δεν ήταν εκεί, απομακρύνθηκαν από την εκπομπή», είπε αρχικά η Μαίρη Αργυριάδου
Ελένη Χατζίδου και Ελένη Τσολάκη
Γιώργος Λιάγκας: Κυβερνητικά στελέχη ζήτησαν την απόλυσή μου, είμαι περήφανος για τη δουλειά μου
«Άνθρωποι πολύ πιο πάνω από εμένα στον ΑΝΤ1, δεχόντουσαν πολλά μηνύματα από ανώτατα κυβερνητικά στελέχη να σταματήσω την κριτική στην κυβέρνηση, στον Καραμανλή ή τον Μητσοτάκη»
Γιώργος Λιάγκας 23