Media

Η ΕΡΤ… ξεκαθαρίζει τους εργαζόμενούς της!

Επειδή πολλά λέγονται και ακόμα περισσότερα γράφονται –όχι μόνο τον τελευταίο καιρό, αλλά τα τελευταία… χρόνια- για τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ, με… διευκρινιστική ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ ενημερώνει για το υπάρχον δυναμικό της κρατικής τηλεόρασης.

 Αυτή την περίοδο που οι κυβερνώντες έχουν αποφασίσει να συρρικνώσουν την ΕΡΤ αφήνοντας κενό χώρο στο τηλεοπτικό τοπίο σε άλλα συμφέροντα, η «Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Προσωπικού Εργαζομένων Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης» ξεκαθαρίζει λοιπόν προς αποφυγή… παρεξηγήσεων, αναφέροντας στην ανακοίνωσή της τους εργαζόμενους.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτή στην ΕΡΤ εργάζονται 2.907 άτομα, από τα οποία, εκτός των 5 διορισμένων διοικητικών (Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικοί Διευθυντές) 2.656 είναι με Συμβάσεις Αορίστου Χρόνου και 246 με Συμβάσεις Ορισμένου Χρόνου.

Ακόμα πιο αναλυτικά, αξίζει να αναφέρουμε ότι στο «Τακτικό Προσωπικό» εργάζονται τα 2.174 άτομα, ενώ στο «Έκτακτο» 728.

Το αξιοσημείωτο πάντως είναι ότι στην ΕΡΤ έχουν διοριστεί 11 Ειδικοί Σύμβουλοι, πιθανώς για να… συνεισφέρουν στο έργο της κυβέρνησης για συρρίκνωση και απαξίωσή της. Έχουν δε, όπως φαίνεται τόση… δουλειά για το συγκεκριμένο έργο, που για να το φέρουν εις πέρας έχουν προσληφθεί 24 ιδιαιτέρες γραμματείς!

Γρηγόρης Μελάς

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Ελένη Χατζίδου: «Καταλαβαίνω ότι στη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1, δεν θέλουν τίποτα που να συνδέεται με την Ελένη Τσολάκη»
«Υπήρχαν δύο άνθρωποι που ήταν προσωπικές επιλογές της Ελένης Τσολάκη, που δεν ήταν εκεί, απομακρύνθηκαν από την εκπομπή», είπε αρχικά η Μαίρη Αργυριάδου
Ελένη Χατζίδου και Ελένη Τσολάκη
Γιώργος Λιάγκας: Κυβερνητικά στελέχη ζήτησαν την απόλυσή μου, είμαι περήφανος για τη δουλειά μου
«Άνθρωποι πολύ πιο πάνω από εμένα στον ΑΝΤ1, δεχόντουσαν πολλά μηνύματα από ανώτατα κυβερνητικά στελέχη να σταματήσω την κριτική στην κυβέρνηση, στον Καραμανλή ή τον Μητσοτάκη»
Γιώργος Λιάγκας 23