Η Καλλιόπη Χάσκα εδώ και δύο σεζόν πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1, «Grand Hotel», κρατώντας τον ρόλο της Αλίκης.
Η ταλαντούχα ηθοποιός την Τρίτη (14.10.2025) ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Το πρωινό» και αποκάλυψε πολλά για τη συνέχεια του «Grand Hotel», αναφέροντας ότι έρχονται συγκλονιστικές εξελίξεις για την Αλίκη και τον Ρήγα κοντά στα Χριστούγεννα. Επίσης η Καλλιόπη Χάσκα μίλησε και για την εξέλιξη της σχέσης της ηρωίδας με τον τηλεοπτικό Άρη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Η αλήθεια είναι πάρα πολύ σημαντική για την Αλίκη. Γενικότερα, η Αλίκη εκπροσωπεί ό,τι είναι καλό. Δικαιοσύνη, αγάπη για αυτά προσπαθεί πάντα να παλέψει. Θα το ήθελα πολύ η Αλίκη να βρει τον δολοφόνο του Πέτρου. Το κοινό επειδή βλέπει κάθε μέρα τη σειρά – κι εγώ τη βλέπω κάθε μέρα – παθιάζεται πολύ και θέλει τη δικαιοσύνη», είπε αρχικά για την ηρωίδα που υποδύεται.
«Όσο και να ξεθάβεις βρίσκει όλο και πιο σκοτεινό παρελθόν η Αλίκη για τον Ρήγα. Εν τω μεταξύ, εγώ μόλις διάβασα αυτά τα επεισόδια και είδα τι γίνεται με τον Ρήγα και την Αλίκη (σ.σ. ενθουσιάστηκα). Είναι πολύ ενδιαφέροντα! Νομίζω έρχονται προς τα Χριστούγεννα. Γίνονται συνεχώς αποκαλύψεις, δεν σταματάει», πρόσθεσε η Καλλιόπη Χάσκα.
«Ο Άρης είναι ερωτευμένος με την Αλίκη. Θα ήθελα για την Αλίκη, που έχει περάσει πολύ δύσκολα, να της έρθουν όμορφα πράγματα στη ζωή της. Θα δείξει αν ένα από αυτά θα είναι ο έρωτας του Άρη», αποκάλυψε για την εξέλιξη της σχέσης της ηρωίδας με τον νεαρό.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Επίσης, η Καλλιόπη Χάσκα ανέφερε ότι η Αλίκη θα σοκαριστεί από την απόφαση του Ρήγα να πουλήσει το ξενοδοχείο και αποκάλυψε ότι η Αλίκη και ο Άρης θα ανταλλάξουν ένα φιλί.
«Νομίζω ότι το σημαντικότερα είναι να αγγίξεις την ψυχή του άλλο. Είναι άλλο πράγμα να ερωτευτείς και άλλο να ακουμπήσεις με κάποιον. Βλέπω το φιλί, όπως θα ακουμπούσα το χέρι κάποιου. Όταν μπαίνω στη συνθήκη αυτή δε σκέφτομαι ότι είμαι ο εαυτός μου αλλά κάποια άλλη», δήλωσε ακόμα για το πώς αντιμετωπίζει τα τηλεοπτικά φιλιά.
«Βιώνω αρκετά τα συναισθήματα των ρόλων», είπε στη συνέχεια.
Τέλος, η Καλλιόπη Χάσκα μίλησε για την ταινία που πρωταγωνιστεί, με τίτλο «Τελευταία κλήση», που είναι επηρεασμένη από την ιστορία του Σορίν Ματέι, δηλώνοντας ότι είναι ενθουσιασμένη τόσο με το σενάριο όσο και με τους συνεργάτες της.