Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Μαρία Μπεκατώρου στην τελική ευθεία

Η Μαρία Μπεκατώρου στην τελική ευθεία

Μπορεί το «Your Face Sounds Familiar» να μην βγαίνει φέτος στον αέρα αλλά ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να εμπιστευθεί στη Μαρία Μπεκατώρου μία καινούργια εκπομπή.

Βλέποντας στο κανάλι του Αμαρουσίου ότι ο ανταγωνισμός στην πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακου δεν είναι σκληρός αποφάσισαν να βγάλουν στον αέρα μία καινούργια ψυχαγωγική εκπομπή με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου πιστεύοντας ότι με τον αυθορμητισμό και το στιλ της  θα κερδίσει τους τηλεθεατές.

Πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκαν τα κάστινγκ για να επιλεγούν τα πρόσωπα που θα βρεθούν στην παρέα της πρωινής εκπομπής δίπλα από τη Μπεκατώρου. Τα στελέχη του ΑΝΤ1 είδαν περισσότερα από 100 πρόσωπα και την επόμενη βδομάδα θα περάσουν ξανά 10 περίπου από αυτά ώστε να επιλεγούν τα 3 με 4 πρόσωπα που θα είναι τελικά στην εκπομπή. 

Σήμερα μάλιστα η Μαρία Μπεκατώρου έφυγε από την Αθήνα για να ξεκουραστεί και θα επιστρέψει στις αρχές της επόμενης βδομάδας αφού θα έχει πολλή δουλειά καθώς η καινούργια εκπομπή είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 9 Μαΐου και να κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές από τις 10 έως τη 1 το μεσημέρι κάθε σαββατοκύριακο.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε