Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Η Ράνια Θρασκιά στο STAR

Η Ράνια Θρασκιά στο STAR

Η… εκκρεμότητα με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου

 Την περασμένη βδομάδα η Ράνια Θρασκιά βρέθηκε και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του STAR. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, η επίσκεψη δεν ήταν… επιμορφωτικού χαρακτήρα αλλά ενημερωτικού ενόψει της συνεργασίας της με το κανάλι της Κηφισιάς την επόμενη σεζόν. Το STAR πρότεινε στη Θρασκιά την επόμενη σεζόν να αναλάβει την πρωινή ζώνη 11 με 1 και η τελική συμφωνία απέχει μόνο ένα βήμα ή… δύο αποχωρήσεις. Και να σας εξηγήσουμε τι εννοούμε!

Η αρχική πρόταση του STAR στη Ράνια Θρασκιά είναι να αναλάβει την παρουσίαση infotainment εκπομπής από τις 11 έως τη 1 το μεσημέρι. Μάλιστα, στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρουμε ότι η διοίκηση του καναλιού σκοπεύει να της παραδίδει είτε η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη που θα μεγαλώσει η διάρκειά της κατά μία ώρα, είτε εκπομπή μαγειρικής που θα υπάρχει ενδιάμεσα των δύο εκπομπών, δηλαδή της «Πρωινής μελέτης» και της εκπομπής της Θρασκιά.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, σήμερα στο κανάλι της Κηφισιάς υπάρχει μία συνάντηση που από αυτή θα εξαρτηθεί και η ώρα προβολής της εκπομπής της Θρασκιά. Συγκεκριμένα, σήμερα, η διοίκηση του STAR θα συναντηθεί με το Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου για να δουν τι θα κάνουν την επόμενη σεζόν. Αν τελικά αποφασιστεί να συνεχιστεί η απογευματινή εκπομπή «Φώτης και Μαρία Live» τότε η Θρασκιά θα κάνει την πρωινή εκπομπή. Αν όμως Φώτης και Μαρία δεν τα βρουν με τη διοίκηση του STAR και αποχωρήσουν από το κανάλι της Κηφισιάς, τότε την κενή ώρα στην απογευματινή ζώνη θέλει να την καλύψει η Θρασκιά.

Όπότε, σήμερα είναι μία καθοριστική μέρα και για το μέλλον του Φώτη και της Μαρίας στο STAR όσο και για το αν τελικά η Ράνια Θρασκιά θα βρεθεί την επόμενη τηλεοπτική σεζόν –και τι ώρα- στο κανάλι της Κηφισιάς. 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε