Media

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Γιάννη Σμαραγδή για τον Στάθη Ψάλτη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Δύο μέρες πριν φύγει, πήγα και τον ξαναείδα… Έτσι έφυγε…”, αποκαλύπτει ο Γιάννης Σμαραγδής.

Με αφορμή την αποψινή προβολή της ταινίας Καζαντζάκης, ο Γιάννης Σμαραγδής μίλησε στο Πρωινό την Παρασκευή. Ο Στάθης Ψάλτης είχε κάνει την τελευταία του εμφάνιση στον κινηματογράφο, μέσα από τη συγκεκριμένη ταινία.

Ο Γιάννης Σμαραγδής ξεδίπλωσε το συγκινητικό παρασκήνιο: «Όταν φώναξα τον Στάθη Ψάλτη να έρθει να κάνει τον ρόλο του ιερωμένου στον Καζαντζάκη που ήταν ένας ρόλος πολύ μακριά από ό,τι είχε κάνει μέχρι τότε, ήταν ήδη άρρωστος και το ήξερε, εγώ δεν το ήξερα. Του είπα ότι είναι ένας συμβολικός ρόλος, αλλά θα ήθελα να βάλεις την ψυχή σου. Και μου είπε με μεγάλη φυσικότητα «Μα, γι’ αυτό ήρθα Γιάννη».

Ήρθε και έβαλε την ψυχή του, η ταινία είναι στοιχειωμένη από την ψυχή του Στάθη. Εγώ έμαθα πολύ μετά τα γυρίσματα ότι ήταν άρρωστος. Γι’ αυτό έτρεξα στο νοσοκομείο και τη σκηνή του την έκανα σε DVD για να την δει. Δύο μέρες πριν φύγει, πήγα και τον ξαναείδα και τον ρώτησα: «Το είδες»; Κάνει μια παύση και μου λέει: «Αν το είδα! Αν το είδα Γιάννη»!

https://www.youtube.com/watch?v=B-9Num-PVzg&feature=emb_logo

Αρχίζει να κλαίει και μου λέει κάποια στιγμή «Πώς με έκανες τόσο ψηλό»; Και του είπα «Μα, η ψυχή σου είναι ψηλή Στάθη»… Έτσι έφυγε».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
The Voice: Όσα θα δούμε στο αφιέρωμα στον Γιώργο Μαζωνάκη – Τα λόγια από καρδιάς που είπαν οι συνεργάτες του
Η Πάολα, ο Apon, η Κατερίνα Στανίση, ο Νίκος Βουρλιώτης, ο Στέλιος Διονυσίου και η Πίτσα Παπαδοπούλου θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια του μαζί με τους συνεργάτες τους στο Voice
Γιώργος Μαζωνάκης
The Chase: Όσα πρέπει να ξέρουμε για την «κυρία Πάντα Ξέρει» που μπήκε στο τηλεπαιχνίδι του Mega σε ρόλο chaser
Ο λόγος για την Πετρούλα Γκάνιου, σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει μεταπτυχιακό τίτλο στον τομέα των Αρχαίων Ελληνικών Σπουδών
«κυρία ΠανταΞέρει»
Δάφνη Καραβοκύρη για Real View: «Έγιναν όλες οι δυνατές προσπάθειες για να μπορέσει να κρατηθεί στον αέρα»
«Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη που δεν μας έκοψαν, γιατί και αυτό στην ψυχολογία ενός ανθρώπου, ενός συντελεστή μιας εκπομπής, είναι πάρα πολύ άσχημο», ανέφερε η Δάφνη Καραβοκύρη
Δάφνη Καραβοκύρη