Κυριακή, 28 Απρ.
21oC Αθήνα

Καρφί Ποσειδώνα Γιαννόπουλου για Ζόζεφιν: «Να ξαναπάει η Φουρέιρα στη Eurovision, είναι δέκα φορές καλύτερη απ’ αυτήν»

Καρφί Ποσειδώνα Γιαννόπουλου για Ζόζεφιν: «Να ξαναπάει η Φουρέιρα στη Eurovision, είναι δέκα φορές καλύτερη απ’ αυτήν»
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ NDP

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος έσταξε «χολή» για την Ζόζεφιν και «μέλι» για την Ελένη Φουρέιρα με αφορμή δηλώσεις που έκανε η πρώτη στις, οποίες η τραγουδίστρια εξέφρασε την  επιθυμία της να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision.

Ο παρουσιαστής, μουσικός παραγωγός και στιχουργός, Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Fay’s Time» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision, αλλά κάπου εκεί θυμήθηκε τις δηλώσεις της Ζόζεφιν και έριξε το καρφί του στην τραγουδίστρια, τονίζοντας ότι το καλύτερο θα ήταν να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό η Ελένη Φουρέιρα που είναι καλύτερη.

«Η Μαρίνα Σάττι είναι καλλιτέχνης και χαίρομαι που θα πάει στην Eurovision είναι μια πολύ καλή επιλογή. Αν έχει ένα καλό τραγούδι νομίζω θα τα πάει πολύ καλά. Επειδή το θέλει κάποιος και ακούγεται έντονα δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμβεί ή θα συμβεί», είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την επιθυμία που έχει η Ζόζεφιν να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision και τότε… πήρε τ’ όπλο του και άρχισε τις βολές κατά ριπάς εναντίον της τραγουδίστριας, αποθεώνοντας παράλληλα την Ελένη Φουρέιρα.

«Η Ζόζεφιν δεν θα ήταν μια καλή επιλογή για την Eurovision. Δεν μου αρέσει. Θεωρώ ότι στο είδος της ποπ είναι υποδεέστερη από άλλους που έχουμε στην Ελλάδα, πολύ καλύτερους εκπροσώπους», ανέφερε.

 

«Πρέπει και επιβάλλεται κάποια στιγμή να πάει ξανά η Ελένη Φουρέιρα, που κάνει αυτό που κάνει η Ζόζεφιν δέκα φορές καλύτερα», κατέληξε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Media Τελευταίες ειδήσεις