Τετάρτη, 21 Φεβ.
12oC Αθήνα

Κατερίνα Δαλάκα: H ψυχανάλυση και τα λεφτά που πήρε από το Survivor

Κατερίνα Δαλάκα: H ψυχανάλυση και τα λεφτά που πήρε από το Survivor
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ NDP

Η Κατερίνα Δαλάκα αποκάλυψε ότι κάνει ψυχανάλυση, ενώ έκανε αναφορά και στο Survivor, τόνισε ότι έβγαλε καλά λεφτά και επισήμανε ότι σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μπει και πάλι στο παιχνίδι.

«Κάνω πάνω από 6-7 μήνες ψυχανάλυση. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, γι’ αυτό με βλέπεις και πιο ήρεμη», εξομολογήθηκε σήμερα στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 η Κατερίνα Δαλάκα, που ήταν η νικήτρια του Survivor του 2019.

«Έχουν αλλάξει τα δεδομένα της κοινωνίας μας, θεωρώ ότι όλοι μας χρειαζόμαστε έναν ψυχολόγο. Έχω ηρεμήσει μέσα μου, μου έχει μάθει πράγματα για μένα«, συμπλήρωσε η Κατερίνα Δαλάκα.

Η νικήτρια του Survivor του 2019 μίλησε και για τη νέα σελίδα που έχει γυρίσει στη ζωή της μένοντας πλέον στην Κατερίνη, την αλλαγή που της έφερε το reality επιβίωσης, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξαναγυρίσει στο στίβο μάχης του Άγιου Δομίνικου.

«Δεν έχω μετακομίσει ακριβώς, απλά μένω αυτό το διάστημα στο πατρικό μου. Δεν έχω ξενοικιάσει ακόμα το σπίτι μου στην Αθήνα αλλά η βάση μου πλέον είναι εκεί», είπε η Κατερίνα Δαλάκα για τη μετακόμισή της.

Για το Survivor τόνισε ότι: «Δεν με έχουν καλέσει ακόμα από την παραγωγή του Survivor αλλά το σκέφτομαι πολύ σοβαρά. Δεν θέλω να κλείσει η ιστορία μου εκεί με αυτόν τον τρόπο, δεν μου αξίζει».

 

Η Κατερίνα Δαλάκα έκανε αναφορά και στον Τούρκο παραγωγό του Survivor.

«Τον κύριο Ατζούν τον σέβομαι, τον γνωρίζω προσωπικά. Έχουμε μία φιλική σχέση χρόνια και ξέρω ότι κι αυτός με εκτιμάει ως άνθρωπο και όχι μόνο ως έναν πρώην παίκτη του Survivor», τόνισε η Κατερίνα Δαλάκα.

Η νικήτρια του Survivor αναφέρθηκε και στα λεφτά που πήρε από το παιχνίδι και τόνισε: «Μέσω του παιχνιδιού άλλαξε η ζωή μου οικονομικά, έγινα γνωστή στον κόσμο. Δεν μπορώ να μη σέβομαι τις αλλαγές που έγιναν στη ζωή μου και τους ανθρώπους που με έχουν βοηθήσει».

Media Τελευταίες ειδήσεις