Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Κώστας Δόξας: «Δεν μας ταιριάζει το political correct, τότε θα έπρεπε να καταργηθεί ο Αριστοφάνης»

Κώστας Δόξας: «Δεν μας ταιριάζει το political correct, τότε θα έπρεπε να καταργηθεί ο Αριστοφάνης»
Φωτογραφία NDPPHOTO

Την άποψή του για τη συζήτηση που γίνεται τελευταία όσον αφορά στο political correct εξέφρασε ο Κώστας Δόξας. Αφορμή η απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να μην πει τη φράση «χοντρή νευρικιά» όταν τραγούδησε τον «Άδωνι».

«Αυτολογοκρίθηκε; Τι να πω, δεν ξέρω. Έχω ένα πρόβλημα με το political correct. Πιστεύω σαν λαός δεν μας ταιριάζει απόλυτα. Θα έπρεπε τότε να καταργηθεί ο Αριστοφάνης, που είναι η πολιτιστική μας κληρονομιά», είπε ο Κώστας Δόξας μιλώντας στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

«Εγώ, επειδή το λέω το συγκεκριμένο τραγούδι στα προγράμματα μου, θα το λέω όπως το έγραψε ο Σταμάτης Κραουνάκης. Είναι ένα πάρα πολύ ωραίο τραγούδι».

Για την εκδίκαση του διαζυγίου με την πρώην σύζυγό του ο Κώστας Δόξας ανέφερε ότι η στήριξη του αδερφού του, Άκη Δείξιμου, ήταν πολύτιμη, ενώ για την κριτική που δέχτηκε δήλωσε πως δεν τον νοιάζει.

«Δόξα των Θεώ, ναι μεν επηρεάστηκα σίγουρα (σ.σ. από τις δυσκολίες), τον δρόμο μου όμως τον βρήκα.

Δούλεψα πολύ και με τον αδελφό μου, τον Άκη που με στήριξε και συναισθηματικά και επαγγελματικά» πρόσθεσε, ακόμα, ο Κώστας Δόξας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

 

Ο Κώστας Δόξας δεν έκρυψε, επίσης, νιώθει πολύ τυχερός που συνεργάζεται φέτος με τον Νίκο Βέρτη και αποκάλυψε πως αυτοπροτάθηκε για να δουλέψει με τον τραγουδιστή.

Media Τελευταίες ειδήσεις