Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: Όσα δήλωσε για το διαζύγιό του

Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: Όσα δήλωσε για το διαζύγιό του

Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος για το διαζύγιό του.

Συνέντευξη έδωσε ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού και μίλησε για το πως είναι η ζωή του μετά από το διαζύγιο από την πρώην σύζυγό του.

-Πώς βιώσατε το διαζύγιο;

Πολύ πολιτισμένα και με καλές συνθήκες. Με την πρώην γυναίκα μου και μάνα των παιδιών μου, κάτσαμε, τα είπαμε, τα συζητήσαμε και βρήκαμε τις λύσεις. Είμαστε πάντα και οι δύο κοντά και δίπλα στα παιδιά μας, αλλά από εκεί και πέρα μπορεί ο καθένας μπορεί να έχει την δική του προσωπική ζωή, ανενόχλητα. Μάλιστα έχουμε μείνει και πολύ καλοί φίλοι.

-Έχετε γράψει κάποιο τραγούδι για μια συγκεκριμένη γυναίκα. Ποιο;

Έχω γράψει για τη συγκεκριμένη γυναίκα που έχει κάποιος δίπλα του, ένα τραγούδι που λέγεται «Άγγελέ μου, τύραννέ μου». Αυτό είναι για κάθε σύντροφο που είναι δίπλα σου και έχει τα καλά και τα κακά. Μια σχέση έχει από όλα, για αυτό κι είναι δύσκολες. Εξαρτάται από εμάς το αν θα έχουν διάρκεια ή όχι. Αυτό που βιώνω εγώ μπορεί να το βιώνει και ο διπλανός μου, γι’ αυτό ακριβώς ο κόσμος αγαπάει τα τραγούδια μου, γιατί έχει παρόμοια βιώματα.

-Τώρα που μιλάμε είστε ερωτευμένος;

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, είμαι ερωτευμένος με τη δουλειά μου, η οποία και στο διάστημα της καραντίνας μου κράτησε τόσο καλή παρέα και με βοήθησε να μην πάθω κανένα ψυχολογικό. Το τραγούδι είναι ο μεγάλος μου έρωτας.

-Θα σκεφτόσασταν να ξανά παντρευτείτε;

Ένας γάμος δεν είναι τίποτα άλλο, παρά η νομική κατοχύρωση μιας σχέσης. Από εκεί και πέρα, αν το θέλουν και οι δύο, γιατί όχι να μην γίνεται; Χωρίς να αποκλείω το ενδεχόμενο ενός γάμου, λέω ναι σε μια ωραία σχέση και αν η κατάληξη ήταν αυτή, πολύ ωραίο και πολύ ευχάριστο θα ήταν.

Media Τελευταίες ειδήσεις