Κυριακή, 25 Φεβ.
17oC Αθήνα

Κρίστη Καθαργιά για Survivor: «Αποχώρησα την κατάλληλη στιγμή, οι καλύβες είναι έτοιμες να ανατιναχθούν»

Κρίστη Καθαργιά για Survivor: «Αποχώρησα την κατάλληλη στιγμή, οι καλύβες είναι έτοιμες να ανατιναχθούν»

Για τη συμμετοχή της στο φετινό Survivor μίλησε η γνωστή ψυχολόγος Κρίστη Καθαργιά, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Fay’s Time.

«Νομίζω ότι αποχώρησα την κατάλληλη στιγμή, οι καλύβες είναι έτοιμες να ανατιναχθούν. Θεωρώ ότι το παιχνίδι έχει γίνει από πολύ νωρίς ανθρωποφαγικό και δεν γνωρίζω τον λόγο. Έχω γλιτώσει από όλα αυτά, στα οποία δεν μου αρέσει να παίρνω μέρος», δήλωσε αρχικά στον αέρα του ΣΚΑΪ η Κρίστη Καθαργιά για τη συμμετοχή της στο Survivor.

«Η ένταση ξεκίνησε τις τελευταίες 3 μέρες πριν από την αποχώρησή μου, όταν πήρα 6 ψήφους εγώ στην κάλπη και 5 ο Αλέξης. Εκεί ο Παππάς έπιασε τον Χρήστο (Βολικάκη) και τον ρώτησε τι ψήφισε. Ο Χρήστος έπεσε στην παγίδα του, θα μπορούσε να του πει: δεν θέλω να σου πω τι ψήφισα», περιγράφει στη συνέχεια η γνωστή ψυχολόγος.

«Εκεί ξεκίνησε όλη η φασαρία, ο Αλέξης κατάλαβε ότι έχει απέναντί του έναν διαχειρίσιμο άνθρωπο. Σε πολλά από αυτά που ανέφερε ο Χρήστος εγώ δεν ήμουν μπροστά, οπότε δεν μπορώ να πω αν ισχύουν ή όχι. Έπιασα και τον Χρήστο και του είπα: πάρε λίγο χρόνο. Προσπαθούσα να ηρεμήσω τα πνεύματα», εξηγεί η Κρίστη Καθαργιά.

«Γενικά εγώ προσπαθούσα να μην με καταπιεί το παιχνίδι, έλεγα και στους άλλους να κοιτάξουμε πώς θα το απολαύσουμε. Μέχρι και που έφυγα εγώ δεν είχαμε κλίκες στο Survivor, ήμασταν σαν σε πενταήμερη», επισημαίνει η Κρίστη Καθαργιά αμέσως μετά στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις