Κυριακή, 14 Απρ.
22oC Αθήνα

Λευτέρης Ελευθερίου για το «Μετά τη φωτιά»: Δεν μας δόθηκε η ευκαιρία για έναν αποχαιρετισμό

Λευτέρης Ελευθερίου για το «Μετά τη φωτιά»: Δεν μας δόθηκε η ευκαιρία για έναν αποχαιρετισμό

«Μείναμε χωρίς δουλειά στο σίριαλ. Ήταν πάρα πολύ ξαφνικό», είπε ο Λευτέρης Ελευθερίου στη Φαίη Σκορδά, όταν το μεσημέρι της Τετάρτης (03.01.2024) βρέθηκε καλεσμένος της και μίλησαν για το ξαφνικό τέλος της σειράς «Μετά τη φωτιά».

Ο Λευτέρης Ελευθερίου ήταν εκ των πρωταγωνιστών της σειράς, την οποία ο ΑΝΤ1 αποφάσισε την Πρωτοχρονιά, να διακόψει. Η ενημέρωση των ηθοποιών ήταν πως το «Μετά τη Φωτιά» θα συνέχιζε για 60 επεισόδια.

«Η σειρά θα συνέχιζε κανονικά και θα είχαμε γύρισμα στις 8 του μηνός. Ένας λόγος που είμαι εδώ είναι για να πω ότι η ζωή συνεχίζεται. Έχουμε παιδιά και πρέπει να τα ζήσουμε. Μείναμε χωρίς δουλειά στο σίριαλ. Ήταν πάρα πολύ ξαφνικό.

Δηλαδή 31 του μηνός μιλάς με την εταιρία, δίνεις ευχές και λες ότι πάμε για 60 επεισόδια και 1η του μηνός μαθαίνεις ότι δεν συνεχίζεις με μία ενημέρωση λίγο απότομη. Δεν ήξερε η εταιρία παραγωγής και φαντάζομαι, επειδή όλα αυτά βγαίνουν μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων, ότι είμαστε αρκετά καλυμμένοι από αυτό» δήλωσε ο Λευτέρης Ελευθερίου.

«Προφανώς έχει παίξει κάτι στο κομμάτι το διοικητικό που δεν ξέραμε και δεν μπορείς να πεις ονόματα γιατί μπορεί να μην φταίνε οι άνθρωποι ή μπορεί να βγει δικαστικά και να φανεί ότι έχεις εκθέσει ανθρώπους που δεν έχουν καμία ευθύνη.

Ωστόσο, επειδή πήρα πάρα πολλά μηνύματα και δεν μου έχει συμβεί, ήταν μία σειρά που αφορούσε πολύ τις γυναίκες. Είχε πολύ ωραία μηνύματα και είμαι περήφανος που είμαι με υπέροχους ηθοποιούς.

Κόβεται απότομα. Το μόνο μήνυμα που έχω να πω -επειδή πολλοί γονείς με ρωτούν αν είναι καλό τα παιδιά τους να ασχοληθούν με αυτό το επάγγελμα και βλέπουν πως έχει μία κατάσταση ότι μπορεί να ξεκινήσεις κάτι και να είναι καταστροφικό- βιώσαμε ότι είναι πολύ ανασφαλές αυτό.

  

Δεν μας δόθηκε η ευκαιρία σε αυτό το σίριαλ να κλείσουμε με έναν αποχαιρετισμό ή να μας πούνε ότι έχετε 3 επεισόδια και αποχαιρετήστε τον κόσμο σας, ήθελα να βγω σε εσένα Φαίη και να κάνουμε ένα χαιρετισμό από εδώ. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που μας ακολουθήσατε και μας στηρίξατε» πρόσθεσε ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Media Τελευταίες ειδήσεις