Δευτέρα, 15 Απρ.
22oC Αθήνα

Λευτέρης Ελευθερίου: Ήταν μια πολύ δύσκολη συνεργασία και αποφάσισα να μην ξανασυνεργαστώ

Λευτέρης Ελευθερίου: Ήταν μια πολύ δύσκολη συνεργασία και αποφάσισα να μην ξανασυνεργαστώ

“Αν δεν γνωρίζουν αυτοί οι άνθρωποι το ποιόν ενός ανθρώπου, συνήθως καταλήγει να φέρεται έτσι κάποιος γιατί έχει αποκτήσει τεράστια εξουσία” ανέφερε ο Λευτέρης Ελευθερίου

Ο Λευτέρης Ελευθερίου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Μέρα Μεσημέρι με την Μάριον” και μεταξύ άλλων μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη και την απόφασή του να μη συνεργαστούν ξανά. 

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν χειροδίκησε ποτέ. Δεν τον έχω ζήσει πολύ, τον έζησα ελάχιστα, σε μια συνεργασία μόνο. Ήταν μια πολύ δύσκολη συνεργασία και αποφάσισα να μην ξανασυνεργαστώ. Δεν φταίει μόνο η μία πλευρά.

Όταν ένας άνθρωπος φτάνει σε ένα πικ της καριέρας του, συνήθως έχει συνάψει σχέσεις με παραγωγούς, σκηνοθέτες, καναλάρχες. Αν δεν γνωρίζουν αυτοί οι άνθρωποι το ποιόν ενός ανθρώπου, συνήθως καταλήγει να φέρεται έτσι κάποιος γιατί έχει αποκτήσει τεράστια εξουσία», είπε ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Ο Λευτέρης Ελευθερίου είπε επίσης: «Πρέπει κάπως να συνάδει και να συμπορεύεται με μια παρακολούθηση του συγκεκριμένου ανθρώπου θεωρώ. Τίθενται διάφορα ζητήματα».

Media Τελευταίες ειδήσεις