Κυριακή, 14 Απρ.
22oC Αθήνα

Λευτέρης Ελευθερίου: Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν πολύ δύσκολος χαρακτήρας

Λευτέρης Ελευθερίου: Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν πολύ δύσκολος χαρακτήρας

Όσα εξομολογήθηκε ο Λευτέρης Ελευθερίου για τη συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Λευτέρης Ελευθερίου στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” και την Ελένη Βουλγαράκη όπου αναφέρθηκε στον πόλεμο που δέχθηκε ο Μάρκος Σεφερλής για την σάτιρα καθώς και την συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Πιο συγκεκριμένα, ο  σημείωσε χαρακτηριστικά πως “έχουν θιχτεί ονόματα, όπως τότε με τον Μάρκο Σεφερλή, στο θέμα των παραστάσεων όμως πρέπει να πούμε, παιδιά, ότι στο κομμάτι των παραστάσεων, επειδή είναι ένα εκκλησίασμα, θεωρώ ότι επιτρέπονται πράγματα να ειπωθούν στη σκηνή.

Κομμάτια που για το political correct, που έχουμε και εδω, μπορεί κάποιος να τα δει και να παρεξηγηθεί.

Είναι όμως θέατρο και στο θέατρο θα ειπωθούν πράγματα που θα σχολιαστούν, θα σατιριστούν και αυτό είναι το νόημα. Η σάτιρα. Οπότε θα ακουστούν τα κακώς κείμενα, τι να κάνουμε; Θα ακουστούν πράγματα που μπορεί να ενοχλούν.

Μέχρι εκεί. Δεν είναι η άποψη σου αλλά η σκηνή, συγκεκριμένα, το επιτρέπει” τόνισε, αρχικά ο Λευτέρης Ελευθερίου.

“Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν ένας πολύ δύσκολος χαρακτήρας, να πω όμως ότι εγώ ήμουν τότε στα ξεκινήματα μου. Η συμπεριφορά του ήταν δεδομένη για μένα”.

“Αυτός ο άνθρωπος δουλεύει 40 χρόνια άρα “κάτι εγώ κάνω λάθος”. Πολλές φορές παίρνει η μπάλα ανθρώπους που ήταν στο κοντινό περιβάλλον των ανθρώπων αυτών, όπως και εμείς λέμε “καλά, φίλοι τους ήταν και τα ήξεραν”.

Σωστό είναι και αυτό. Καλό όμως είναι, όταν γίνεται κάτι χείριστο και παράνομο, ακόμα και φίλοι να είμαστε να τους παραπέμπουμε σε ειδικούς” συμπλήρωσε ο Λευτέρης Ελευθερίου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Σίσσυς Χρηστίδου στο Μεγάλο Κανάλι.

Media Τελευταίες ειδήσεις