Δευτέρα, 15 Απρ.
22oC Αθήνα

Λευτέρης Ελευθερίου: Πέρασα δύσκολα όταν συνεργάστηκα με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Λευτέρης Ελευθερίου: Πέρασα δύσκολα όταν συνεργάστηκα με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Όλα όσα υποστήριξε ο Λευτέρης Ελευθερίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Με αφορμή τη νέα παραγωγή του του θεάτρου Άλσος, ο Λευτέρης Ελευθερίου μίλησε στην κάμερα του Super Κατερίνα και τη Μένια Κούκου για τον φημολογούμενο νέο κύκλο του YFSF και μία ενδεχόμενη νέα συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Από πέρσι μας έλεγαν ότι θα είναι η τελευταία χρονιά του YFSF και μάλλον ισχύει. Δεν νομίζω ότι δεν μπορούν να βρουν ηθοποιούς για να κάνουν τους παίκτες. Υπάρχουν τεράστια ταλέντα στην Ελλάδα», δηλώνει ο Λευτέρης Ελευθερίου. «Είναι ωραίο να μπαίνουμε γενικά σε δουλειές, όπως είναι τα «Νούμερα», να είναι δηλαδή κάπως σαν το «Saturday Night Live», να έχουν σκετσάκια, να δείχνουμε κι άλλα πράγματα», συμπληρώνει ο ηθοποιός.

«Έχω πει και θα το ξαναπώ ότι εγώ δηλώνω χριστιανός όσον αφορά στο κομμάτι της αποδοχής. Έχω πει κι εγώ ότι έχω περάσει δύσκολα με τον Πέτρο. Δεν παύει όμως ο άνθρωπος να θέλει να κάνει μία νέα αρχή, όλοι το δικαιούμαστε», απαντά ο Λευτέρης Ελευθερίου για τις κατηγορίες και την καταδίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Όταν πρωτοσυνεργαστήκαμε, πέρασα δύσκολα. Του είπα ότι δεν ξέρω εάν μπορώ να ξανασυνεργαστώ.

  

Εάν ένιωθα ασφάλεια και άλλαζε η συμπεριφορά, ίσως. Μάλιστα είχα πει τότε ότι πιθανόν εγώ να είχα κάνει κάποιο λάθος, γιατί ο Πέτρος ήταν τόσα χρόνια στη δουλειά. Με είχε πιάσει το ενοχικό», παραδέχεται κλείνοντας ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Media Τελευταίες ειδήσεις