Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Λουκία Παπαδάκη: Δεν ξεχνιέται αυτή η σκηνή στην Λάμψη

Λουκία Παπαδάκη: Δεν ξεχνιέται αυτή η σκηνή στην Λάμψη

“Ήταν ένα μονοπλάνο 20 λεπτών χωρίς cut και χωρίς δεύτερη λήψη” ανέφερε η Λουκία Παπαδάκη.

Η Λουκία Παπαδάκη κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μίλησε για την συμμετοχή της στην Λάμψη και την δύσκολη σκηνή που κλήθηκε να ολοκληρώσει στην σειρά.

«Το πρώτο παιδί της Σάντρας στη Λάμψη ήταν του Γιάγκου, που μπήκε ο κουκουλοφόρος και με μαχαίρωσε. Δεν ξεχνιέται αυτή η σκηνή με τίποτα.

Ήταν ένα μονοπλάνο 20 λεπτών χωρίς cut και χωρίς δεύτερη λήψη. Ήταν μια κι έξω. Ήταν παράκληση δική μου και απαίτηση του Νίκου, γιατί δεν γινόταν δεύτερη φορά» ανέφερε η Λουκία Παπαδάκη.

«Ήταν μισό επεισόδιο, έγιναν 15-20 πρόβες – τεχνικές, θέσεων, ξυλοδαρμού, αιμάτων όλου αυτού του αιμοβόρικου πράγματος – και πήγε μια κι έξω… στο οποίο λιποθύμησα» αποκάλυψε στη συνέχεια η ηθοποιός.

«Δεν συνδυάσαμε το σενάριο με την εγκυμοσύνη μου. Το σενάριο είχε ήδη γραφτεί, εγκυμονούσε η Σάντρα πριν μείνει έγκυος η Λουκία» εξομολογείται η Λουκία Παπαδάκη.

«Γελάσαμε πολύ με αυτό, γιατί μου έλεγε ο κόσμος: τι ωραία και πειστικά που παίζετε την έγκυο. Λέω: πειστικότατα θα σταματήσω να την παίζω σε εννιά μήνες» ανέφερε στη συνέχεια χαριτολογώντας.

«Η εγκυμοσύνη της Σάντρας κράτησε εννιά μήνες σε πραγματικό χρόνο… δε λες που δεν είμαι ελέφαντας, να κρατήσει ενάμιση χρόνο;» πρόσθεσε με χιούμορ η Λουκία Παπαδάκη.

Media Τελευταίες ειδήσεις