Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Λουκία Παπαδάκη: Η τηλεόραση του σήμερα είναι ένας άλλος κόσμος

Λουκία Παπαδάκη: Η τηλεόραση του σήμερα είναι ένας άλλος κόσμος

«Τα δεδομένα της δεκαετίας του 1990 δεν υπάρχουν καν σαν ιδέες», είπε η Λουκία Παπαδάκη.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη έδωσε η Λουκία Παπαδάκη. Η ηθοποιός μίλησε για την τηλεόραση, την παρουσίαση, την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη μητρότητα.

«Είναι πολύ ωραίο το “άνοιγμα” που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στην μυθοπλασία. Το σλόγκαν “αυτά θέλει ο κόσμος” είναι βλακώδες και υποτιμητικό. Δεν με απασχόλησαν ποτέ τα νούμερα τηλεθέασης. Δεν ανήκω σε αυτήν την γένια», είπε αρχικά η Λουκία Παπαδάκη.

Η Λουκία Παπαδάκη είπε στη συνέχεια: «Στην εκπομπή που παρουσίασα στον ANT1 ήταν όλα πολύ κομψά. Υπήρχε άλλη νοοτροπία, καμία σχέση με το σήμερα. Στο “πολύ μπλα – μπλα” είχαμε περάσει πολύ ωραία σαν παρέα, είχαμε “δέσει”.

Υπάρχουν πολλοί κάλοι παρουσιαστές σήμερα. Δεν υπάρχει λόγος να ξανακάνω κάτι τέτοιο. Η τηλεόραση του σήμερα είναι ένας άλλος κόσμος. Τα δεδομένα της δεκαετίας του 1990 δεν υπάρχουν καν σαν ιδέες».

Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Λουκία Παπαδάκη ανέφερε: «Δεν έλεγε ποτέ κάτι, αν δεν το ένιωθε. Με είχε βοηθήσει, όσο νέα και αν ήμουν στον χώρο. Είχαμε μία εξαιρετική συνεργασία, έμαθα πολλά από εκείνη. Είχαμε μοιραστεί πολλά πράγματα σε προσωπικό επίπεδο, ήταν μία σπουδαία γυναίκα. Ήταν “σκυλί” στη δουλειά της».

 

Κλείνοντας, η Λουκία Παπαδάκη είπε: «Είναι σπουδαίο να μεγαλώνεις. Τα καλύτερα πράγματα έρχονται αργότερα, όσον αφορά στη δουλειά. Δεν γίνεται στην τηλεόραση η μητέρα με την κόρη να έχουν διάφορα 5 χρόνια, είναι περίεργο.

Η σχέση μου με τον γιο μου είναι υπέροχη, μάλλον έχω κάνει κάτι καλά. Μου το έχει πει και ο ίδιος. Δεν υπάρχει πιο ασύλληπτο έργο από το να φέρνεις έναν άνθρωπο στον κόσμο και να τον μεγαλώνεις. Δεν θα άλλαζα ούτε λεπτό από τις στιγμές μου με το γιο μου. Ο γιος μου ξέρει ότι μπορεί να έρθει σε έμενα για οτιδήποτε».

Media Τελευταίες ειδήσεις