Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Λουκία Παπαδάκη: Ο Χρήστος Πολίτης εξέφρασε γεγονότα, όχι παράπονα

Λουκία Παπαδάκη: Ο Χρήστος Πολίτης εξέφρασε γεγονότα, όχι παράπονα

Πως απάντησε η Λουκία Παπαδάκη στις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην συμπρωταγωνιστή της;

Την Σίσσυ Χρηστίδου συνάντησε η ηθοποιός Λουκία Παπαδάκη, στο πλατό της ψυχαγωγικής εκπομπής του MEGA, όπου και τοποθετήθηκε μέσα σε όλα στις πρόσφατες δηλώσεις του Χρήστου Πολίτη για την Λάμψη.

«Ο Χρήστος Πολίτης είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος δικαιούται να ομιλεί. Το λέω με την έννοια ότι όταν ένας άνθρωπος υπηρετεί τις επιλογές του αυστηρά, προστατεύει την ιδιωτικότητά του και τον προσωπικό του χώρο, όπως έχει κάνει από καταβολής της καριέρας του. Όταν θέλει να πει όσα έχει βιώσει, έχει σκεφτεί, όσα τον έχουν ενοχλήσει και τον έχουν στενοχωρήσει, δεν έχει κανένα λόγο να μην το κάνει» ανέφερε η Λουκία Παπαδάκη.

«Τα θέματα πάντα είναι από απόσταση. Όταν είσαι μέσα σε μια τρέχουσα πραγματικότητα, είναι πράγματα που μας αρέσουν, που μας ενοχλούν και που μας στραβώνουν αλλά δεν θα κάτσουμε συνέχεια να το ψειρίζουμε. Η ζωή τρέχει. Δεν νομίζω ότι εκφράζονται παράπονα, κάποια γεγονότα εξέφρασε… Δεν μπορώ να σχολιάσω και να μιλήσω για κάποιον άλλον. Μπορώ να μιλήσω μόνο για εμένα» συμπλήρωσε η Λουκία Παπαδάκη.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Media Τελευταίες ειδήσεις