Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Λουκία Παπαδάκη: Προσπαθώ να κάνω τα πάντα για να μη μετανιώσω γι’ αυτά που δεν έκανα

Λουκία Παπαδάκη: Προσπαθώ να κάνω τα πάντα για να μη μετανιώσω γι’ αυτά που δεν έκανα

Όσα εξομολογήθηκε η Λουκία Παπαδάκη στη νέα της συνέντευξη.

Με αφορμή τη νέα σειρά του MEGA, Μαύρο Ρόδο παραχώρησε η Λουκία Παπαδάκη μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Τηλέραμα και τον Βασίλη Ανδριτσάνο όπου και μίλησε για τις καθημερινές σειρές του σήμερα και το μάθημα που της έχει διδάξει η ζωή.

Φέτος ζούμε μια πραγματική άνθηση της μυθοπλασίας στη μικρή οθόνη. Υπάρχει όμως κοινό για να δει όλες αυτές τις σειρές;

Όχι, γιατί πόσα μάτια, πόσα χέρια και πόσα τηλεκοντρόλ να έχουμε; Βέβαια με το ίντερνετ μπορεί πια ο καθένας να δει ό,τι θέλει όποτε το θέλει! Αυτό έχει άμεσο συσχετισμό με τα περίφημα νούμερα, τα οποία μετριούνται μόνο τηλεοπτικώς, όχι ως προβολές. Όμως δεν υπάρχει πια μόνο η τηλεθέαση, αλλά η θέαση.

Συμμετέχετε πολλά χρόνια σε τηλεοπτικές σειρές. Τι έχει αλλάξει σήμερα σε σχέση με παλιότερα;

Έχουν αλλάξει πάρα πολλά λόγω τεχνολογικών και τεχνικών εξελίξεων. Το ’90 η τηλεόραση ήταν ένα μωρό, δεν ξέραμε την τύφλα μας! Τότε το καθημερινό ήταν 5 φορές την εβδομάδα και δεν ήταν “σήμερα παίζει, αύριο δεν παίζει”. Δεν χρειαζόταν να γράψει στην οθόνη “νέο επεισόδιο”, εννοείται πως ήταν νέο! Τότε οι σειρές ήταν πλατό τρικάμερο, τώρα είναι φυσικοί χώροι και γυρίζονται με κινηματογραφικό τρόπο.

Ποιο είναι το πιο σημαντικό μάθημα που πήρατε από τον χώρο όλα αυτά τα χρόνια;

Τα πόδια στη γη και το κεφάλι στα σύννεφα, όχι το ανάποδο! Δεν πρέπει να παίρνουμε τον εαυτό μας στα σοβαρά. Το θέατρο είναι σοβαρή υπόθεση, όχι εμείς! Κάνουμε μια δουλειά μέσα από την οποία αργά ή γρήγορα ο κόσμος θα μας μάθει. Τώρα, αν θα μας μάθει για ένα φεγγάρι ή για τα επόμενα 30 χρόνια είναι μεγάλη ιστορία. Αυτό θέλει πολλή και σοβαρή δουλειά, δεν συνέβη τυχαία σε κανέναν.

Κάνοντας έναν απολογισμό, υπάρχουν πράγματα για τα οποία μετανιώνετε στη ζωή σας;

Προσπαθώ να κάνω τα πάντα, για να μη μετανιώσω γι’ αυτά που δεν έκανα! Δεν υπάρχει μεγαλύτερος καημός από το να λες “φτου σου, γιατί δεν το ‘κανα;”. Καλύτερα να κάνεις μια κουταμάρα παρά να μην τολμήσεις κάτι. Γενικότερα είμαι άνθρωπος του “βουτάω”! Δεν χρειάζεται να ξέρω εκ των προτέρων το αποτέλεσμα, τι να το κάνω; Ας βάλω και 4 κεριά να περιμένω την ώρα μου, άμα έχω τα αποτελέσματα δεδομένα ή προγραμματισμένα.

Media Τελευταίες ειδήσεις