Πέμπτη, 2 Μαΐ
19oC Αθήνα

Μάκης Κατσανέας: Ήμουν έτοιμος να παρατήσω το θέατρο μετά από τις δύο σεξουαλικές παρενοχλήσεις που δέχτηκα από σκηνοθέτες

Μάκης Κατσανέας: Ήμουν έτοιμος να παρατήσω το θέατρο μετά από τις δύο σεξουαλικές παρενοχλήσεις που δέχτηκα από σκηνοθέτες

Σοκάρουν όσα αναφέρει ο Μάκης Κατσανέας.

Για τις δύο σεξουαλικές παρενοχλήσεις που είχε δεχθεί και θα τον οδηγούσαν να εγκαταλείψει το θέατρο μίλησε ο Μάκης Κατσανέας σε συνέντευξή του στην Espresso και στον Βαγγέλη Καράλη.

«Ήμουν 20 ετών και συνέβη δύο φορές, ευτυχώς ήμουν δυνατός και το ξεπέρασα. Ήμουν έτοιμος να παρατήσω το θέατρο μετά από τις δύο σεξουαλικές παρενοχλήσεις που δέχτηκα από σκηνοθέτες.

Για αυτόν τον λόγο έκανα και δική μου εταιρεία παραγωγής για να έρχονται νέα παιδιά και να νοιώθουν προστατευμένα. Έχω δεχτεί και λεκτική αλλά και πρακτική σεξουαλική παρενόχληση.

Είχα πάθει σοκ! Έχω κάνει καταγγελία στο ΣΕΗ και για τους δύο και ευχαριστώ θερμά τον Σπύρο Μπιμπίλα που με στήριξε»

Στην συνέχεια ο ηθοποιός έκανε αναφορά και στην κακοποίηση του πατέρα του προς την μητέρα του, σημειώνοντας παράλληλα πως κατάφερε να ξεπεράσει την εξάρτησή του: «Οι δυσκολίες ξεκίνησαν από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου.

Ο πατέρας μου ήταν άρρωστος για πολλά χρόνια με το αλκοόλ και κακοποιούσε την μητέρα μου. Είμαι χαρούμενος γιατί το ξεπέρασε και τον έχω συγχωρέσει.

Θα ήθελα να σταθώ σε αυτό και να τονίσω ότι ένας άνθρωπος μπορεί να ξεπεράσει οποιαδήποτε εξάρτηση και εάν έχει εάν το θέλει.

Εκτός από τα φάρμακα και τις ιατρικές συνταγές είναι σημαντικό να δώσεις κίνητρα σε κάποιον εξαρτημένο άνθρωπο και να τον κάνεις να νοιώσει σημαντικός. Οι γονείς μου έχω χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια αλλά πλέον όλα είναι καλά και αυτό το θεωρώ ευλογία.»

 

Media Τελευταίες ειδήσεις