Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Μακρυπούλια και Καπουτζίδης εναντίον Σκορδά και Λιάγκα

Μακρυπούλια και Καπουτζίδης εναντίον Σκορδά και Λιάγκα

Η σύσκεψη στο MEGA για το μέλλον του «Όμορφου κόσμου το πρωί»

Σημαντικότατη είναι η σύσκεψη που πρόκειται να πραγματοποιηθεί σήμερα ή αύριο στο MEGA. Τα στελέχη του καναλιού της Μεσογείων πρόκειται να αποφασίσουν τι πρόκειται να γίνει και με τις σειρές της επόμενης σεζόν αλλά το κύριο θέμα της agenda αφορά τον «Όμορφο κόσμο το πρωί».

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit τα στελέχη του καναλιού πρόκειται να επαναπροσδιορίσουν το ύψος του κοστολογίου της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής τους καθότι από αυτό θα κριθούν πολλά και κυρίως τα πρόσωπα των παρουσιαστών της. 

Και για να βάζουμε την… αλήθεια στη σωστή της διάσταση κι επειδή πολλά έχουν ακουστεί σχετικά με το ότι το MEGA προτίμησε να πληρώνει έναν χρόνο τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι ο Άρνι δεν θα παρουσίαζε μία… άδεια εκπομπή. Ήθελε δηλαδή να πλαισιώνεται από άλλα πρόσωπα, να έχει τα link του, τις αποστολές και τα ρεπορτάζ του, πράγματα σημαντικά για ένα ανταγωνιστικό πρωινό αλλά συγχρόνως και… ακριβά. Γι’ αυτό και οι υπεύθυνοι του καναλιού της Μεσογείων, λόγω… λιτότητας, αναγκάστηκαν να αποσύρουν τον Αρναούτογλου από την πρωινή ζώνη (που δεν θέλησε να βάλει… νερό στην εκπομπή του) και έτσι επέλεξαν την πεντάδα που δεν είχε… απαιτήσεις!

Τώρα όμως, αυτό που πρόκειται να συζητήσουν στη σύσκεψη είναι το τι θέλουν να έχουν την επόμενη σεζόν: ένα χαμηλού κόστους, τηλεθεάσεων αλλά και εσόδων ψυχαγωγικό πρόγραμμα ή ένα πιο ανταγωνιστικό και… εισπρακτικό; 

Γιατί η πρώτη χρονιά για την «πεντάδα» ήταν από όλους και για όλους, διερευνητική. Τώρα όμως, οι απαιτήσεις αυξάνονται. Κι έτσι, είτε πρόκειται να ενισχύσουν την «πεντάδα» ή θα πρέπει να αναζητήσουν ακόμα πιο δυνατά «εισπρακτικά» πρόσωπα!

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, τα πιο «εισπρακτικά» πρόσωπα, αυτά δηλαδή που θα καταφέρουν να αποσπάσουν μεγαλύτερα διαφημιστικά πακέτα είναι 4 και συγκεκριμένα δύο ντουέτο.

Το πρώτο είναι το μελλόνυμφο ζευγάρι, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά. Πρόσωπα αναγνωρίσιμα και, σύμφωνα με τους υποστηρικτές τους στο MEGA, ικανά να αυξήσουν τα διαφημιστικά έσοδα.

Το δεύτερο είναι ένα «τηλεοπτικό ζευγάρι», αυτό της Ζέτας Μακρυπούλια και του Γιώργου Καπουτζίδη. Βέβαια, σε τελευταίες δηλώσεις της, η ίδια η Μακρυπούλια δήλωσε πως δεν θέλει να κάνει πρωινή εκπομπή αλλά είναι γνωστό ότι η φιλία της με τον Γιώργο Καπουτζίδη μπορεί να την κάνει να πάρει το ρίσκο και να κάνει πρωινό πρόγραμμα, κάτι που άλλωστε της προτείνουν συνεχώς τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit και στις δύο περιπτώσεις τα χρήματα των παρουσιαστών δεν είναι υψηλά και απαγορευτικά. Οι απαιτήσεις όμως και των τεσσάρων να πραγματοποιήσουν ένα ανταγωνιστικό προς τα άλλα κανάλια πρωινό πρόγραμμα ανεβάζει σίγουρο το κόστος της εκπομπής. Κι αυτό είναι που χαλά τον «Όμορφο κόσμο» των στελεχών του MEGA.

Έτσι, όπως προαναφέραμε, η σύσκεψη που  θα πραγματοποιηθεί εντός της σημερινής ή αυριανής μέρας στο κανάλι της Μεσογείων έχει έναν και μόνο σκοπό: να αποφασιστεί το κόστος του «Όμορφου κόσμου το πρωί» ώστε μετά να βρουν ποιοι θα μπορέσουν να το υπηρετήσουν καλύτερα!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε