Media

Μαρία Αναστασοπούλου: To «αντίο» της στον ΣΚΑΪ μετά από 15 χρόνια

Η Μαρία Αναστασοπούλου «έκλεισε» τον κύκλο της με τον ΣΚΑΪ και αποχαιρέτησε κοινό, φίλους και συνεργάτες. Με έναν απλό, μεστό αλλά ουσιαστικό χαιρετισμό είπε «αντίο» στα 15 χρόνια παρουσίας της στον σταθμό.

Η Μαρία Αναστασοπούλου ευχαρίστησε τον ΣΚΑΪ που της «έμαθε τη δουλειά» και τους συνεργάτες της, οι οποίοι μετατράπηκαν σε φίλοι, μέσα στα 15χρόνια που βρίσκεται στον σταθμό. 

Έκλεισε με ένα «καλό καλοκαίρι», αφού πρώτα ζήτησε συγγνώμη για τυχόν λάθη και για αχρείαστες εντάσεις που ίσως να προέκυψαν, στα τόσα χρόνια εργασίας στο κανάλι.

Αναλυτικά όσα είπε η δημοσιογράφος, φανερά συγκινημένη:

«Πέρασαν 15 πάρα πολύ ωραία χρόνια. Ευχαριστώ πάρα πολύ την διοίκηση του ΣΚΑΪ για την ευκαιρία που μου έδωσε να μάθω τη δουλειά. Ευχαριστώ τους φίλους μου και τους βλέπω εδώ. Δεν είναι συνάδελφοι για εμένα, είναι πρώτα από όλα φίλοι και τους βλέπετε, κάποιους από αυτούς. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Έρχεται ο Δημήτρης Οικονόμου από Δευτέρα στη θέση του, στις 6 το πρωί. Εμείς όπως αντιλαμβάνεστε έχουμε ανοίξει λογαριασμούς τα πρωινά, οπότε σε λίγες εβδομάδες θα είμαστε μαζί.

Κλείνοντας υπό τους ήχους του City of Stars από την ταινία LaLaLand είπε: «Συγγνώμη για τα λάθη που έγιναν, για τις αχρείαστες εντάσεις σε κάποιες περιπτώσεις. Ευχαριστώ από καρδιάς, να είστε όλοι καλά, να έχετε ένα υπέροχο, ξέγνοιαστο καλοκαίρι. Γειά σας!».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Η φαντασμαγορική βραδιά του μεγάλου τελικού του The Voice - Οι αγκαλιές των coaches και τα στατιστικά του Γιώργου Καπουτζίδη
Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ανέλαβε να «πειράξει» ελαφρώς τους τέσσερις κριτές, ενώ για το 2025, φρόντισε να βγάλει ορισμένα στατιστικά
The Voice
Την Κυριακή η παρουσίαση των 28 υποψήφιων συμμετοχών για την φετινή Eurovision στην εκπομπή «Sing for Greece»
Στις 4 Ιανουαρίου, από τις 19:00 έως τις 22:00, μας συστήνονται καλλιτέχνες και οι ιστορίες πίσω από τις συμμετοχές, σε μια εκπομπή γεμάτη μουσική, συνεντεύξεις, backstage στιγμές και πολλές εκπλήξεις
Eurovision
Θανάσης Πάτρας για Κατερίνα Καινούργιου – Μαίρη Συνατσάκη: «Αφορά αυτές τις δύο, ας το έλυναν μεταξύ τους»
«Δεν μπορεί να λέμε ότι οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, θεωρήσει ότι είναι έτοιμος να πει κάτι, δικαιούται να το πει για οτιδήποτε άλλο και δεν δικαιούται να το πει τώρα η Μαίρη για την Κατερίνα» λέει ο Θανάσης Πάτρας
Θανάσης Πάτρας