Media

Μαρία Μπεκατώρου για την απώλεια του πατέρα της: «Ήταν πολύ δύσκολο στην αρχή να προσαρμοστώ»

«Παραμένει το ίδιο βαρύ, αλλά δεν με εμποδίζει στο να δω παλιούς του φίλους, να περάσω από μαγαζιά που πήγαινε» δήλωσε η Μαρία Μπεκατώρου.

Τη Μαρία Μπεκατώρου είχε πρώτη καλεσμένη η Δανάη Μπάρκα στην πρεμιέρα της, Η παρουσιάστρια του Mega μίλησε για το καλοκαίρι της και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της.

«Είμαι πάρα πολύ καλά! Ξεκουραστήκαμε, γεμίσαμε τις μπαταρίες μας. Ήταν λίγο περίεργο καλοκαίρι για μένα, να πούμε την αλήθεια. Ήταν λίγο…

Εκεί που έλεγες ότι θα ξεκουραστείς, κάτι γινόταν και δεν ξεκουραζόσουν, αλλά γενικά όλα ήταν καλά. Ήταν αυτά τα πολύ μικρά πραγματάκια που όλα μαζί κάνουν ένα μεγάλο και σκας, αλλά μετά όλα καλά», είπε αρχικά η Μαρία Μπεκατώρου.

Η Μαρία Μπεκατώρου είπε στη συνέχεια για την απώλεια του πατέρα της: «Παραμένει το ίδιο βαρύ, αλλά δεν με εμποδίζει στο να δω παλιούς του φίλους, να περάσω από μαγαζιά που πήγαινε. Πιο πριν δεν το τολμούσα. Αλλά τώρα, επειδή έχουν περάσει 11 χρόνια, είναι καλύτερα. Ο πόνος είναι μόνιμος, αλλά πιο ελαφρύς. Ήταν πολύ δύσκολο στην αρχή να προσαρμοστώ».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Λιάγκας και Κουτσελίνη πήραν αναβολή στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης για την υπόθεση Μπάλντοκ
Τις επόμενες ημέρες για την ίδια υπόθεση, δηλαδή σχετικά με ρεπορτάζ για το θάνατο του ποδοσφαιριστή, θα κληθεί και ο τηλεοπτικός σταθμός ΟΡΕΝ για την εκπομπή «ΟΡΕΝ Τώρα» με τον Πέτρο Κουσουλό.
Ο Γιώργος Λιάγκας
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ευχές στην Κατερίνα Καινούργιου μετά την πρόταση γάμου – «Να απολαύσεις την κάθε στιγμή»
«Ήταν ένα Σαββατοκύριακο που είχαν πάει με παρέα στο Παρίσι, δεν είχαν πάει οι δυο τους» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αναφερόμενη στα παραλειπόμενα της πρότασης γάμου
Κατερίνα Καινούργιου και Σταματίνα Τσιμτσιλή 1