Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Mega-λα προβλήματα στο MEGA

Mega-λα προβλήματα στο MEGA
Η Ρούλα Κορομηλά «έκλεψε» και τις Δευτέρες από το κανάλι της Μεσογείων
 Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει πλέον το MEGA μετά κι από τη χθεσινή πρεμιέρα των live του «Greek Idol».
Το talent show του ALPHA κέρδισε τη μερίδα του λέοντος στην πίτα των τηλεθεάσεων αφού οι τηλεθεατές ήταν περίεργοι να δουν το comeback της Ρούλας Κορομηλά.
Το «Greek Idol» έκανε (μέχρι να ανακοινωθούν τα επίσημα στοιχεία της AGB) περίπου 34,5% μέσο όρο τηλεθέασης, ενώ η «Παιδική χαρά» γύρω στο 16,5%, το «4» περίπου 24% και ο «3ος Νόμος» περίπου 16,5%.
Έτσι, το MEGA φαίνεται να χάνει ακόμα μία μέρα… κυριαρχίας, δηλαδή τις Δευτέρες. Βέβαια, είναι νωρίς ακόμα για να είμαστε σίγουροι αν και τα επόμενα live του «Greek Idol» θα συνεχίσουν να κινούνται σε υψηλά νούμερα τηλεθέασης ή αν κέρδισε μόνο στην πρεμιέρα του από την περιέργεια του τηλεοπτικού κοινού που ήθελε να δει πώς είναι η Κορομηλά μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας από το τηλεοπτικό τοπίο. Το σίγουρο είναι πως στον ALPHA θα πρέπει να κάνουν περισσότερα για τα επόμενα live αφού την Κορομηλά… την είδαν!
Ωστόσο, για να συνεχίσουμε με τα προβλήματα του MEGA, είναι γνωστό πως το κανάλι της Μεσογείων… χτυπιέται τις Τρίτες από το «Αλ τσαντίρι νιουζ» του Λάκη Λαζόπουλου, τις Τετάρτες από το «Σπίτι από την αρχή» και το «Με το δεξί», τις Πέμπτες από το «Πάμε πακέτο» ενώ το τελειωτικό χτύπημα στις τηλεθεάσεις του έρχεται την Παρασκευή από το «Ελλάδα έχεις ταλέντο»! Και βέβαια, ακόμα και τις Κυριακές, που το MEGA ποντάριζε στο reality «Παταγονία» ήρθε το «Dancing with the stars» για να το… ισοπεδώσει!
Έτσι, μέρα με τη μέρα, το κανάλι της Μεσογείων αρχίζει να χάνει μονάδα με τη μονάδα στον πίνακα τηλεθεάσεων. Κι αυτό είναι κάτι που έχει δημιουργήσει έντονες συσκέψεις αφού η mega κυριαρχία κοντεύει να γίνει… mini!
Άλλωστε, μην ξεχνάμε και παλαιότερα παραδείγματα που ο… εγωισμός σε τηλεοπτικά κανάλια τα έριξε από την πρώτη θέση. Για παράδειγμα, η κυριαρχία του ΑΝΤ1 μέχρι πριν από λίγα χρόνια στην απογευματινή ζώνη με το «Καλημέρα ζωή» και τη «Λάμψη». Η σιγουριά τότε στα στελέχη του καναλιού του Αμαρουσίου… πληγώθηκε ανεπανόρθωτα όταν το MEGA τους… φόρεσε τη «Βέρα στο δεξί»!
Τώρα λοιπόν, το Μεγάλο Κανάλι, επιδεικνύοντας την ίδια μεγάλη… σιγουριά φαίνεται να χάνει την κυριαρχία του στο prime time. Μόνο που αν δεν κάνουν κάτι σύντομα, τότε οι τηλεθεάσεις του θα συρρικνωθούν ακόμα περισσότερο. Εκτός… κι αν δεν μπορούν να αντεπιτεθούν και παραμένουν απλώς θεατές.
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε