Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μιχάλης Αλικάκος: «Απαράδεκτη η στάση και η συμπεριφορά του Άρη Σερβετάλη»

Μιχάλης Αλικάκος: «Απαράδεκτη η στάση και η συμπεριφορά του Άρη Σερβετάλη»

Κατηγορηματικός ο πρωταγωνιστής του Σασμού, Μιχάλης Αλικάκος για τον συνάδελφο του.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha, “Καλύτερα δε γίνεται” ο Μιχάλης Αλικάκος απασφάλισε κατά του Άρη Σερβετάλη για την απόφαση από την παράσταση στην οποία και πρωταγωνιστούσε.

«Βρισκόμαστε αυτή την στιγμή σε έναν πόλεμο. Ο εχθρός είναι ο ιός και το Άγιο Δισκοπότηρο της επιστήμης μας δίνει ένα όπλο στα χέρια που λέγεται εμβόλιο.

Οι άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών που υποτίθεται αλλά και πρέπει να είναι άνθρωποι της προόδου οφείλουμε να είμαστε σε αυτό τον δρόμο.

Θεωρώ απαράδεκτη την στάση και την συμπεριφορά του Άρη Σερβετάλη και ως πρωταγωνιστή και ως δημόσιο πρόσωπο».

«Ελπίζω ο Άρης Σερβετάλης να δώσει εντολή ή να κάνει ασφαλιστικά μέτρα και στην εταιρεία παραγωγής που παίζει την ταινία του. Να μην παίζει στον κινηματογράφο γιατί και εκεί δεν μπορούν να μπουν μη εμβολιασμένοι.

Όπως επίσης πιστεύω να κάνει μια εισήγηση στη Μονή Βατοπεδίου και στο Άγιον Όρος να μην υπάρχει και ο διαχωρισμός μεταξύ ανδρών και γυναικών. 

«Αν θέλεις να πολεμήσεις τον διαχωρισμό, να τον πολεμήσεις σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της συμπεριφοράς και της προσωπικής σου έκφανσης» συμπλήρωσε ο ηθοποιός στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

Media Τελευταίες ειδήσεις