Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Μόνο στο Newsit -Το κρυφό ραντεβού του Λιάγκα με τον ΑΝΤ1

Μόνο στο Newsit  -Το κρυφό ραντεβού του Λιάγκα με τον ΑΝΤ1

Τι έγινε στο ραντεβού Λιάγκα – ΑΝΤ1; Ποιο ρόλο παίζουν οι Καραμεροχαριτάτοι; Ποιος ήταν όμως και ο ρόλος του Γιώργου Λεβέντη;

Αν και γνωρίζω τη συνάντηση σχεδόν λίγες μέρες μετά την πραγματοποίησή της, απέφευγα να τη δημοσιοποιήσω γιατί… δεν υπήρχε λόγος.

Μιλώντας όμως χθες στην εκπομπή «Super Star» της Χριστίνας Λαμπίρη για το θρίλερ στον ΑΝΤ1 με τους Καραμεροχαριτάτους αναφέρθηκα στη συγκεκριμένη συνάντηση για να στηρίξω ακόμα περισσότερο αυτό που πιστεύω: ότι δηλαδή ο ΑΝΤ1 ήταν ευχαριστημένος με τους παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής «10 με 1 Μαζί» και δεν υπήρχε θέμα αντικατάστασής τους.

Και δεν θα υπήρχε ενδεχομένως κανένα θρίλερ αν τα πράγματα δεν ήταν τόσο ρευστά τον τελευταίο καιρό στο τηλεοπτικό τοπίο. Ωστόσο φέτος, από τη μία το πολύ χαμηλό κόστος της εκπομπής κι από την άλλη οι… χιουμοριστικές ατάκες των Καραμεροχαριτάτων για τους «αντιπάλους» τους , φαίνεται ότι έχουν συντελέσει ώστε η εκπομπή να πέσει σε τηλεθέαση. Οι Καραμεροχαριτάτοι όμως, είναι εκεί και το παλεύουν όπως οφείλουν να κάνουν όλοι οι εργαζόμενοι, όπου κι αν είναι, ό,τι κι αν κάνουν!

 
Πάμε τώρα στην «είδηση βόμβα» -όπως την χαρακτήρισαν- της συνάντησης του Γιώργου Λιάγκα με τον ΑΝΤ1. Μιας λοιπόν και την… πρόδωσα, να αποσαφηνίσω ορισμένα πράγματα για να μην αρχίσουν να γράφονται και να λέγονται διάφορα σενάρια.
 
Πριν από μερικούς μήνες λοιπόν –και για να ακριβολογώ ήταν τέλος Φεβρουαρίου ή αρχές Μαρτίου- ο Γιώργος Λιάγκας συναντήθηκε μαζί με τον τότε γενικό διευθυντή του ΑΝΤ1 Γιώργο Λεβέντη,. Το ραντεβού τους πραγματοποιήθηκε σε δημόσιο χώρο κι όχι στα γραφεία του καναλιού του Αμαρουσίου. Οι τρεις άνδρες (καθώς ήταν μαζί τους και στενός συνεργάτης του Γιώργου Λεβέντη) συνέφαγαν σε εστιατόριο που βρίσκεται στο Golden Hall. Ο Γιώργος Λιάγκας τους είπε λοιπόν ότι θέλει να κάνει πρωινή εκπομπή με την τότε σύντροφό του και τωρινή σύζυγό του Φαίη Σκορδά.

Αν κι ο Γιώργος Λεβέντης βρήκε ενδιαφέρουσα την ιδέα δήλωσε πολύ ευχαριστημένος από την πορεία των Καραμεροχαριτάτων στην πρωινή ζώνη κι η συζήτηση στράφηκε σε άλλα θέματα που δεν είναι της παρούσης. Η συνάντηση διήρκεσε κάνα δίωρο και είπαν ότι θα συναντηθούν ξανά για να συζητήσουν κάποιες άλλες ιδέες που είχε ο Γιώργος Λεβέντης για το Γιώργο Λιάγκα. Κάτι που δεν συνέβη ποτέ γιατί τον επόμενο μήνα, μέσα στο Μάρτιο, ο Λιάγκας συναντήθηκε με στελέχη του MEGA και «έκλεισε» για το πρωινό του καναλιού.

 
 
Αυτή είναι η πλήρης αλήθεια για το «κρυφό ραντεβού Λεβέντη-Λιάγκα» και τη δημοσιεύουμε για να μην δημιουργηθούν… άλλα σενάρια!
 
 
 
Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε