Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ναταλία Γερμανού: Είχα χαλαστεί λίγο με τον Ετεοκλή Παύλου όταν είχε μιλήσει ειρωνικά για τον Νίκο Συρίγο

Ναταλία Γερμανού: Είχα χαλαστεί λίγο με τον Ετεοκλή Παύλου όταν είχε μιλήσει ειρωνικά για τον Νίκο Συρίγο

“Δεν είναι κάτι διαφορετικό από τα άλλα πρωινά” δήλωσε η Ναταλία Γερμανού.

Τις δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή της ο Ετεοκλής Παύλου σχολίασε η Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια σημείωσε ότι το πρωινό που παρουσιάζει με την Ελένη Χατζίδου δεν είναι κάτι διαφορετικό από τα υπόλοιπα και στη συνέχεια μίλησε για το περιστατικό που την είχε ενοχλήσει.

«Πάνε πολύ καλά σε νούμερα τηλεθέασης και το αξίζουν και πάνε γιατί είναι μία απολύτως δομημένη εκπομπή με ωραία θεματολογία και σκαλέτα και τα αξιοποιούν όλα πολύ ωραία με την παρέα τους. Δεν είναι κάτι διαφορετικό από τα άλλα πρωινά» είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

«Η άνοδός τους σημειώθηκε από τότε που απασφάλισαν και μετά» σχολίασε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

«Κάποια στιγμή είχα ψιλοχαλαστεί με τον Ετεοκλή -το είχα πει και στην εκπομπή- όταν είχε πει ειρωνικά για τον Νίκο Συρίγο: “Α, τον ευχαριστούμε που μας επιτρέπει να κάνουμε πεσιματικές”. Και λέω ρε παιδί μου, επειδή ο Νίκος Συρίγος είναι μιας άλλης βαρύτητας δημοσιογράφος, είπα να υπάρχει ένας σεβασμός σε δημοσιογράφους που έχουν δώσει χρόνια τα διαπιστευτήριά τους.

 

Μετά, όμως, όταν κατάλαβα τον τρόπο και του Ετεοκλή και της Ελένης, είπα ότι είναι δύο παιδιά με άγνοια τηλεοπτικής πονηριάς, τα οποία βγαίνουν και λένε αυτό που πιστεύουν, τη γνώμη τους κι αυτό που συζητάνε στο σπίτι τους. Αυτό είναι αθώο, αγνό και τελικά ωραίο» συνέχισε η Ναταλία Γερμανού.

Media Τελευταίες ειδήσεις