Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Νένα Χρονοπούλου: Σίγουρα τα παιδιά χάρηκαν με την είσοδο του Κασσελάκη

Νένα Χρονοπούλου: Σίγουρα τα παιδιά χάρηκαν με την είσοδο του Κασσελάκη

“Πρέπει να βγάλουμε από τα ΑΜΕΑ τα χρώματα και τα κόμματα” υπογραμμίζει η Νένα Χρονοπούλου.

Μέσα από τον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha, σαν και η ίδια μητέρα ενός παιδιού ΑΜΕΑ, η Νένα Χρονοπούλου θέλησε να πάρει θέση για την πολυσυζητημένη επίσκεψη του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Κασσελάκη στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας.

“Θέλω προσωπικά να είμαι ενωτική και να δώσω ένα πολύ σοβαρό μήνυμα. Χρειαζόμαστε νέους ανθρώπους στην πολιτική σκηνή, να μπαίνουν φυσιολογικοί και όχι κουστουμάτοι μέσα στα σχολεία των παιδιών μας.

Δεν με νοιάζει αν μπήκε ο κ. Κασσελάκης με τον τρόπο που μπήκε μέσα στην αίθουσα, που να είστε σίγουροι ότι τα παιδιά χάρηκαν γιατί προφανώς είδαν έναν άνθρωπο που τα πλησίασε με τον τρόπο που και εκείνα θέλουν να τα πλησιάζουν”.

“Όμως πρέπει να δώσουμε τόπο στα νιάτα και να βγάλουμε από τα ΑΜΕΑ τα χρώματα και τα κόμματα για να μάθουν οι νέοι άνθρωποι να βλέπουν τα προβλήματα ουσιαστικά. Εγώ εκεί μένω.

Στο ότι δεν έχουν air condition, στο ότι έχουν πολύ μικρές αίθουσες, στο ότι ειδικά σχολεία είναι μέσα σε κοντέινερ, στο ότι τα παιδιά δεν έχουν παράλληλες στηρίξεις γιατί έχει αυξηθεί κατά 320% η ανάγκη φέτος για παράλληλη στήριξη” εξήγησε χαρακτηριστικά η Νένα Χρονοπούλου.

“Επίσης, θέλω να σας πω κάτι που είναι και επίκαιρο. Ξέρετε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης και η Δόμνα Μιχαηλίδου έκαναν τον κόπο και πήγαν στο Ειδικό Σχολείο Καλλιθέας ενώ η πρωτεύουσα της Ελλάδας, που είναι η Αθήνα, έχει πάρει έγκριση από το 2018 για να από το Υπουργείο Παιδείας για να δημιουργηθεί ΕΕΚ στην Αθήνα και δεν το έχει προχωρήσει δήμος;” συμπλήρωσε, επίσης, η Νένα Χρονοπούλου στο μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις