Media

Ο Γιάννης Σπαλιάρας εξομολογείται για το Survivor – «Συνέβησαν πράγματα που δεν τα μάθατε»

«Αν μάθετε τι έχει συμβεί στο Survivor, θα αλλάξετε γνώμη για κάποιους», λέει ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Στον καναπέ του Dot κάθισε σήμερα ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος, στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, δήλωσε πως είχαν συμβεί διάφορα πράγματα στο Survivor που αν τα μάθουμε, θα αλλάξουμε γνώμη για κάποιους.

«Θεωρώ ότι ο κόσμος με έμαθε καλύτερα και με συμπάθησε στο Survivor. Στην Ελλάδα με γνωρίζανε, αλλά δεν ξέρανε… ποιος είμαι, δεν ξέρανε τον χαρακτήρα μου. Το Survivor για μένα ήταν μια ευλογία, έχουν περάσει τέσσερα χρόνια και περπατάω έξω και με σταματάνε και μου ζητάνε φωτογραφίες, αυτό δεν αγοράζεται με τίποτα. Η αγάπη του κόσμου είναι ότι πιο όμορφο συνέβη στη ζωή μου. Νομίζω ότι παγιδευόμαστε στα στερεότυπα και μέσα από το Survivor μου δόθηκε η ευκαιρία να αναδείξω ποιος είμαι και μάλλον αυτό άρεσε στον κόσμο», είπε αρχικά ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας πρόσθεσε στη συνέχεια: «Έχουν συμβεί πράγματα στο Survivor που δεν τα μάθατε ποτέ. Νομίζω ότι κανείς δεν θέλει να εκθέσει κάποιον μετά από τόσο καιρό. Αν τα βλέπατε η γνώμη σας για κάποιους, αρκετά αγαπητούς, θα άλλαζε».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Exathlon: Ο Τάκης Καραγκούνιας εκνευρίστηκε και τα «έδειξε όλα» στους συμπαίκτες του
Aφού ο Τάκης Καραγκούνιας δεν μπορούσε να κοιμηθεί, σηκώθηκε από το κρεβάτι του και βγήκε στην αυλή, λέγοντας στους συμπαίκτες του ότι «δεν είναι ωραίο αυτό που κάνετε, δεν σέβεστε τίποτα, μιλάω σοβαρά»
Στιγμιότυπο από την εκπομπή Exathlon
1