Media

O Πρόεδρος του Τατζικιστάν απαγόρευσε το YOUTUBE, όταν κυκλοφόρησε βίντεο που τον ρεζιλεύει! Δείτε το επίμαχο βίντεο!

Δείτε το βίντεο!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της MailOnline ο πρόεδρος Εμομάλι Ραμόν, απαγόρευσε το Youtube για πάνω από μια εβδομάδα στους πολίτες της χώρας του, προκειμένου να μην έχουν πρόσβαση στο περιβόητο βίντεο…!

To απόσπασμα είχε τίτλο “Μεθυσμένος Πρόεδρος τραγουδάει ένα τραγούδι”, είχε ήδη 300.000 views, πριν παρθεί η απόφαση όχι μόνο να κατέβει το συγκεκριμένο, αλλά να απαγορευθεί η πρόσβαση όλων των πολιτών της χώρας στο YOUTUBE!

Δείτε το περίφημο βίντεο!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Ελένη Χατζίδου: «Καταλαβαίνω ότι στη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1, δεν θέλουν τίποτα που να συνδέεται με την Ελένη Τσολάκη»
«Υπήρχαν δύο άνθρωποι που ήταν προσωπικές επιλογές της Ελένης Τσολάκη, που δεν ήταν εκεί, απομακρύνθηκαν από την εκπομπή», είπε αρχικά η Μαίρη Αργυριάδου
Ελένη Χατζίδου και Ελένη Τσολάκη
Γιώργος Λιάγκας: Κυβερνητικά στελέχη ζήτησαν την απόλυσή μου, είμαι περήφανος για τη δουλειά μου
«Άνθρωποι πολύ πιο πάνω από εμένα στον ΑΝΤ1, δεχόντουσαν πολλά μηνύματα από ανώτατα κυβερνητικά στελέχη να σταματήσω την κριτική στην κυβέρνηση, στον Καραμανλή ή τον Μητσοτάκη»
Γιώργος Λιάγκας 23