Media

Ο Σπύρος Νικολαϊδης αντέδρασε για την αποχώρησή του από το J2US

«Δεν θέλω να μιλήσω για αδικία, ο κόσμος είδε τι συνέβη», είπε ο Σπύρος Νικολαϊδης.

Στο φινάλε του χθεσινού live του J2US αποχώρησαν ο Σπύρος Νικολαϊδης και η Θέλξη, ωστόσο, αυτή ήταν μια εξέλιξη που φαίνεται πως δεν τους άρεσε.

«Δεν είμαι καθόλου στεναχωρημένος, κουρασμένος είμαι. Ήρθαμε εδώ να περάσουμε καλά, δεν θέλω να μιλήσω για αδικία, ο κόσμος είδε πάρα πολύ καλά τι συνέβη.

Από εκεί και πέρα, περάσαμε πολύ ωραία, ήμασταν εδώ για φιλανθρωπικό σκοπό, ήταν ένα πάρτι, πολύ ωραία διαδρομή. Δυστυχώς τελείωσε εδώ, αλλά κάτι καινούργιο θα έρθει», είπε ο Σπύρος Νικολαϊδης.

Ο Σπύρος Νικολαϊδης είπε επίσης: «Είναι μυστικό αυτό που είπα στη Βίκυ Σταυροπούλου. Ένας τζέντλεμαν δεν αποκαλύπτει τα μυστικά του».

https://www.youtube.com/watch?v=KeBd6X4tdwc

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Όλες οι στιγμές που καλεσμένοι εκπομπών «σφάχτηκαν» on air – Οι αποχωρήσεις από τα πλατό και το «στόλισμα» των παρουσιαστών
Από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Απόστολο Γκλέτσο, μέχρι τη Σοφία Βούλτεψη, τη Ράνια Θρασκιά και τον Στέλιο Πέτσα, όλοι τους πρωταγωνίστησαν στις εντάσεις που παρακολούθησε το ελληνικό κοινό στην τηλεόρασή του
Η Σοφία Μουτίδου και ο Απόστολος Γκλέτσος
Κατερίνα Καινούργιου: «Το 2025 ήταν μια ιδιαίτερη, αλλά για μένα προσωπικά ήταν μια πολύ όμορφη χρονιά»
«Καλή χρονιά να ευχηθώ, με υγεία πάνω απ’ όλα, χαρά, πολλές επιτυχίες, όμορφες οικογενειακές στιγμές και ό,τι ο καθένας επιθυμεί να πραγματοποιηθεί», ευχήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου
Κατερίνα Καινούργιου